ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αυγενάκης : «Θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για την επίλυση του προβλήματος»

Αυγενάκης : «Θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για την επίλυση του προβλήματος»

Την δέσμευση ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εξέφρασε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και με δήλωση του τόνισε πως μαζί με το Υπουργείο Οικονομικών θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για να αποφευχθεί το… “λουκέτο” στην Ομοσπονδία.

Χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε για το θέμα της ΕΟΠΕ «Οι άφρονες πρακτικές του παρελθόντος, οι οποίες οδήγησαν και στη 10ετή απαξίωση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στην Παιανία, των οποίων τώρα δρομολογούμε την επαναλειτουργία, πλήττουν σοβαρά και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη.

Η Ομοσπονδία του βόλεϊ, υπό τη χρηστή προεδρία του Γιώργου Καραμπέτσου, έχει κάνει τιτάνιες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια για να εξορθολογήσει οικονομικά τα βάρη που κληρονόμησε.

Συνεργαζόμαστε άριστα και υποστηρίζουμε διαρκώς τον αγώνα της, όπως άλλωστε και η ίδια δηλώνει. Και μαζί με το Υπουργείο Οικονομικών, θα εξαντλήσουμε και τώρα κάθε περιθώριο για την επίλυση του επείγοντος προβλήματος.

Οι αθλητές, τα σωματεία και οι αθλούμενοι ούτε ευθύνονται για τις κακές πρακτικές του παρελθόντος, ούτε είναι δυνατόν να υποστούν τις συνέπειες αναστολής της ανάπτυξης του αθλήματος του βόλεϊ».