BEACH VOLLEY

Αυλαία για τη νέα γενιά του ευρωπαϊκού μπιτς βόλεϊ!

Αυλαία για τη νέα γενιά του ευρωπαϊκού μπιτς βόλεϊ!

Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη δίνουν οι εκπρόσωποι της νέας γενιάς του ευρωπαϊκού μπιτς βόλεϊ, που από την Πέμπτη (25/08) έως και την Κυριακή (28/08) θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U22 Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, στις εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports Club, στην Καρδία.

Η αντίστροφη μέτρηση κορυφώθηκε με την Τεχνική Σύσκεψη, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (24/08) στο Avant Garde Sports Club και πλέον όλα είναι έτοιμα για το ξεκίνημα των αγώνων.

Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος 64 ζευγάρια από όλη την Ευρώπη (32 ομάδες αγοριών και ισάριθμες κοριτσιών), εκπροσωπώντας συνολικά 32 χώρες.

Από ελληνικής πλευράς, τα τρία ζευγάρια στην κατηγορία Νέων Ανδρών απαρτίζουν οι Άγγελος Μανδηλάρης / Βασίλης Μανδηλάρης, Ιάσων Κανέλλος / Βασίλης Ζήσης, Ραφαήλ Μπανιώτης / Γιώργος Τερζόγλου και στην κατηγορία Νέων Γυναικών οι Δήμητρα Μαναβή / Ιωάννα Παρισάκη, Μαρία Κλέπκου / Παρασκευή Κουρτίδου, Τατιάνα Μολδοβανίδη / Αλίκη Σπηλιωτοπούλου.

Σε κάθε φύλο, οι 32 ομάδες έχουν χωριστεί σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων, που θα αγωνιστούν μεταξύ τους την Πέμπτη (25/08) και την Παρασκευή (26/08).

Οι οκτώ νικητές των ομίλων θα προκριθούν απευθείας στη φάση των «16», ενώ οι 2οι και οι 3οι των γκρουπ θα διασταυρωθούν μεταξύ τους για τα υπόλοιπα εισιτήρια της νοκ άουτ φάσης, που θα αρχίσει το Σάββατο (27/08) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (28/08) με τους τελικούς.

Η δράση θα ξεκινήσει στις 08:30 το πρωί της Πέμπτης (25/08) και θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ χωρίς διακοπή στα τρία γήπεδα του Avant Garde Sports Club, που φιλοξενεί άλλη μία σημαντική διεθνή διοργάνωση μπιτς βόλεϊ, έπειτα από το προπέρσινο Βαλκανικό Πρωτάθλημα U20 Εφήβων – Νεανίδων, αλλά και τον 3ο και τον 4ο γύρο του προ-Ολυμπιακού τουρνουά Continental Cup, πέρσι τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο αντίστοιχα.

Όπως και σ’ όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις, έτσι και τώρα οι Θεσσαλονικείς φίλαθλοι αναμένεται να κάνουν ξανά τη διαφορά, ενισχύοντας τις Εθνικές ομάδες στην προσπάθειά τους για διάκριση.

Οι ελληνικές ομάδες θα έχουν τους εξής αντιπάλους στη φάση των ομίλων:

ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ
Α’ Όμιλος: Ελλάδα 1 (Α. Μανδηλάρης / Β. Μανδηλάρης), Λευκορωσία, Λιθουανία, Αρμενία.
Β’ Όμιλος: Ελλάδα 3 (Μπανιώτης / Τερζόγλου), Πολωνία 1, Βουλγαρία, Ισραήλ.
Δ’ Όμιλος: Ελλάδα 2 (Κανέλλος / Ζήσης), Αυστρία 1, Σλοβενία, Ισπανία.
Δείτε τους ομίλους και το πρόγραμμα των Νέων Ανδρών ΕΔΩ

ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Α’ Όμιλος: Ελλάδα 1 (Μαναβή / Παρισάκη), Φινλανδία, Ουκρανία, Δανία.
Β’ Όμιλος: Ελλάδα 3 (Μολδοβανίδη / Σπηλιωτοπούλου), Ελβετία 1, Νορβηγία, Σλοβενία.
Ε’ Όμιλος: Ελλάδα 2 (Κλέπκου / Κουρτίδου), Λιθουανία, Αυστρία, Ισραήλ.

Δείτε τους ομίλους και το πρόγραμμα των Νέων Γυναικών ΕΔΩ