Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αυλαία στην άδεια Κυψέλη

Αυλαία στην άδεια Κυψέλη

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πέφτει τη Δευτέρα (3/11) στην άδεια λόγω τιμωρίας Κυψέλη με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Ορεστιάδα (19.00, Νοvasports-3).

Η μπίλια όπως και να έχει μετά την αναμέτρηση θα έχει κάτσει σε… πράσινο, με τις δυο ομάδες να προέρχονται από νίκες στην πρεμιέρα και να θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα στην Α1.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τη βοήθεια των φιλάθλων του, λόγω τιμωρίας της έδρας που εκτίουν οι «πράσινοι» για την περυσινή σεζόν, ωστόσο ο στόχος για την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου παραμένει η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με το λίμπερο των «πρασίνων», Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη να δηλώνει στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου: «Είναι πολύ σημαντική αναμέτρηση. Θα θέλαμε τη στήριξη του κόσμου μας, που είναι η δύναμή μας αλλά έστω κι έτσι πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θα είναι πολύ σπουδαίο να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με δυο νίκες».

Με τον ακραίο του Παναθηναϊκού, Θανάση Πρωτοψάλτη να σημειώνει μεταξύ άλλων στην επίσημη σελίδα της Λίγκας: «Θα δώσουμε τον πρώτο μας εντός έδρας αγώνα χωρίς κόσμο και αυτό είναι αρνητικό. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται όλες τις βοήθειες σε αυτή τη φάση και η απώλεια των οπαδών του είναι σημαντική. Προσωπικά δεν έχω δει την Ορεστιάδα αλλά ξέρω 2-3 παίκτες αλλά και τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα με τον οποίο είχα κάνει μια εβδομάδα προπόνηση στα κλιμάκια. Είναι πολύ καλός προπονητές με ωραία θεωρία για το βόλεϊ. Ξέρω ότι η Ορεστιάδα έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό βόλεϊ και τη σεβόμαστε. Δυστυχώς πολλές λεπτομέρειες έμαθα την περίοδο που έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σαμαράς. Η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση. Είμαστε όλοι υγιείς. Δουλεύουμε καθημερινά και σκληρά και αυτή τη βελτίωση που βλέπουμε εμείς οι παίκτες στο γήπεδο θέλουμε να την δείξουμε και στους αγώνες».

Η άλλη «πράσινη» πλευρά, αυτή της Ορεστιάδας δεν έχει ούτε απουσίες ούτε αγωνιστικά προβλήματα. Ο προπονητής του Α.Ο.Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός έχει τον τίτλο του φαβορί. Φυσικά και θα παλέψουμε για βαθμό ή βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός πάνω στο φιλέ εάν βγάλει υποδοχή. Έχουμε ετοιμάσει τη τακτική μας για να του χαλάσουμε την υποδοχή. Μόνο εάν καταφέρουμε να χαλάσουμε την υποδοχή του θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό. Είναι ο πρώτος εκτός έδρας αγώνας για την ομάδα μου και επειδή είναι και τηλεοπτικός θέλουμε να δείξουμε τις δυνατότητες μας».

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Γυμναστήριο Πανελληνίου Κυψέλη 19.00: Παναθηναϊκος – Α.Ο. Ορεστιάδος (Novasports3)

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Μαριδάκης, Δαλέκου. Γραμματεία: Λιάκου

**** H φωτογραφία είναι από αναμέτρηση της σεζόν 2005-06 μεταξύ του Σωτήρη Πανταλέοντα και του Στέλιου Κεμανετζή (Φωτό: ΕΣΑΠ)