BEACH VOLLEY

«Beach Pro Tour Ios Futures 2023»: Φινάλε με απονομές, βραβεύσεις και πάρτι με Οnirama στην Ίο!

«Beach Pro Tour Ios Futures 2023»: Φινάλε με απονομές, βραβεύσεις και πάρτι με Οnirama στην Ίο!

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού των θεατών στις κερκίδες, για το θέαμα υψηλού επιπέδου που παρακολούθησαν αλλά και τον ενθουσιασμό των αποστολών των 29 ομάδων από όλο τον κόσμο, που συμμετείχαν στο του «Beach Pro Tour Ios Futures 2023», πραγματοποιήθηκαν στην άμμο του Μυλοπότα οι απονομές και οι βραβεύσεις του 3ου τουρνουά παγκοσμίου επιπέδου και μοναδικού για το 2023 επί ελληνικού εδάφους, που ξεπέρασε φέτος κάθε προσδοκία στην Ίο.

Εκτός φυσικά από τη «ψυχή» της διοργάνωσης Χορηγό και Αντιπρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου, Κα Βασιλική Πετρίδου και του Διευθυντή της διοργάνωσης κ. Βαγγέλη Πολυμερόπουλου μεταξύ των επισήμων σε αυτή τη λαμπερή τελετή ήταν οι εξής:  ο κ. Γκίκας Γκίκας, Δήμαρχος Ιητών, η Κα. Καλλιόπη Αστρατσιανάκη, Πρόεδρος Πολιτιστικού συλλόγου Δήμου Ιητών, η Κα. Αργυρώ Σαντορινάκη, Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου Ίου, ο κ. Μιχάλης Αραούζος, Πρόεδρος του Συλλόγου Όμηρος, ο κ. Πλούτωνας Κοριτσιάδης, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιητών,  ο κ. Βασίλης Ράπτης, Κομισάριος Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), ο κ. Νίκος Πετράκης, Country manager Greece VISA και η Κα. Ελεάννα Κοσκινά, Marketing Director Greece VISA.

Αναλυτικά οι απονομές του Volleyball World Beach Pro Tour IOS Futures 2023,  σε συνεργασία με την εταιρία Luxurios:

Απονομή τιμητικών πλακετών

Ο Δήμαρχος Ιητών, κ. Γκίκας Γκίκας απένειμε τιμητική πλακέτα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την πολύτιμη και πολύχρονη υποστήριξή της. Εκ μέρους της Περιφέρειας, την πλακέτα θα παρέλαβε η κ. Βασιλική Πετρίδου, η οποία μιλώντας εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, Γιώργου Λεονταρίτη είπε τα εξής: «Ο κ. Λεονταρίτης που είναι πάντα δίπλα μας, όπως και η Περιφέρεια σε όλα τα events, στέλνει το χαιρετισμό του και συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, αλλά όλους όσοι βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα.  Δυστυχώς φέτος, λόγω εκλογών, όντας υπεύθυνος σε όλες τις Κυκλάδες, δεν του επετράπη φέτος να φύγει από τη Σύρο. Ελπίζουμε του χρόνου να είναι και πάλι κοντά μας. Εκ μέρους της Περιφέρειας σας ευχαριστούμε… » έκλεισε η κα Πετρίδου.

Η Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου Ίου, Κα. Αργυρώ Σαντορινάκη απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμο Ιητών για την πολύτιμη βοήθειά του, την οποία παρέλαβε ο Δήμαρχος Ιητών κ. Γκίκας.

O Πρόεδρος του Συλλόγου Όμηρος, κ. Μιχάλης Αραούζος απένειμε τιμητική πλακέτα στο Λιμεναρχείο Ίου για την πολύτιμη βοήθειά του. Την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, Ύπολιμενάρχης Ίου.

Η Πρόεδρος Πολιτιστικού συλλόγου Δήμου Ιητών, Κα. Καλλιόπη Αστρατσιανάκη απένειμε τιμητική πλακέτα στο Αστυνομικό Τμήμα  Ιητών για την πολύτιμη βοήθειά του.  Την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Κώστας Καραμπίκας, εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος.

Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιητών, κ. Πλούτωνας Κοριτσιάδης απένειμε τιμητική πλακέτα στο Κέντρο Υγείας Ίου για την πολύτιμη βοήθειά του. Την πλακέτα παρέλαβε ο γιατρός, κ. Δημήτριος Αλβανός, εκπρόσωπος του Ιατρικού Κέντρου.

Ο Ιταλός εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Βόλεϊ (CEV), κ. Bruno Proietti, απένειμε στην Κα. Βασιλική Πετρίδου μια μπάλα υπογεγραμμένη από τους Πρωταθλητές του τουρνουά, για την εξαιρετική και καθοριστική συνεισφορά της σε αυτή την εκπληκτική διοργάνωση.

Ακολούθησε η απονομή μεταλλίων στις νικήτριες του τουρνουά Γυναικών

Τα χάλκινα μετάλλια στις Αργεντίνες Maia Najul Rosas &  Cecilia Peralta  απένειμε o Κομισάριος Διαιτησίας της ΕΟΠΕ, κ. Βασίλης Ράπτης.

Τα ασημένια μετάλλια στις Αυστριακές φιναλίστ, Franziska Friedl & Katharina Schützenhöfer, απένειμε o Διευθυντής Διοργάνωσης, κ. Βαγγέλης Πολυμερόπουλος, συνοδευόμενος από την Marketing Director Greece Visa, Κα. Ελεάννα Κοσκινά.

Τα χρυσά μετάλλια και τα Κύπελλα, μαζί με ένα καλαίσθητο γλυπτό σε σχήμα καρδιάς, απένειμε στις πρωταθλήτριες του τουρνουά από την Ολλανδία, Wies Bekhuis & Desy Poiesz η Χορηγός της διοργάνωσης και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ίου κα. Βασιλική Πετρίδου.

Ακολούθησε η απονομή μεταλλίων στους νικητές του τουρνουά Ανδρών

Μέσα σε θερμά χειροκροτήματα και ξέφρενους πανηγυρισμούς από την κερκίδα η Πρόεδρος Πολιτιστικού συλλόγου Δήμου Ιητών Κα. Καλλιόπη Αστρατσιανάκη, απένειμε τα χάλκινα μετάλλια στους Έλληνες πρωταθλητες, Θοδωρή Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Ιωαννίδη, που στο φετινό τουρνουά της Ίου έγραψαν ιστορία».

Τα ασημένια μετάλλια στους δευτεραθλητές από την Αυστρία Florian Schnetzer &  Lorenz Petutschnig  απένειμε Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου Ίου κ. Αργυρώ Σαντορινάκη.

Τα χρυσά μετάλλια, τα Κύπελλα, αλλά τα καλαίσθητο γλυπτό σε σχήμα καρδιάς,  απένειμε στους Νορβηγούς πρωταθλητές του τουρνουά, Markus Mol  &  Jo Gladsøy Sunde, ο Δήμαρχος Ιητών ο Κ. Γκίκας Γκίκας, συνοδευόμενος από τον Country manager Greece VISA, κ. Νίκο Πετράκη.

Στη συνέχεια και τα 6 ζευγάρια των νικητών «στριμωχτήκαν» στο βάθρο για την αναμνηστική φωτογραφία με τους επισήμους και με το που αποχώρησαν οι τελευταίοι άνοιξαν οι σαμπάνιες για το καθιερωμένο… ντους των πανηγυρισμών!

Το μεγάλο γλέντι ωστόσο έγινε λίγες ώρες αργότερα στο Free Beach Bar, όπου άπαντες διασκέδασαν στο closing party της φετινής διοργάνωσης με τα τραγούδια των Οnirama και ανανέωσαν για του χρόνου το ραντεβού τους στην καλύτερη διοργάνωση στην κατηγορία «Futures» σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Συvομοσπονδία Βόλεϊ (CEV), αλλά και τα συνεχόμενα Βραβεία Sports Marketing Award. Φέτος μάλιστα, πέρα από τους τυχερούς που βρέθηκαν στις κερκίδες του Μυλοπότα, οι φίλοι του κορυφαίου καλοκαιρινού σπορ, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν live τις συγκλονιστικές μονομαχίες των ημιτελικών και τελικών μέσα από την πολύωρη απευθείας μετάδοση της COSMOTE TV.

Η διοργανώτρια Αρχή του «Beach Pro Tour Ios Futures 2023» αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους χορηγούς, διαιτητές της διοργάνωσης, στους μεγάλους αλλά και μικρούς εθελοντές – αθλητές του Α.Σ Ίου, το προσωπικό, τους εκπροσώπους του Τύπου, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν με την προσφορά και τη στήριξή τους στην μεγάλη επιτυχία μιας ακόμη διοργάνωσης παγκοσμίου επιπέδου στον Μυλοπότα της Ίου.

Χορηγοί της διοργάνωσης

H Εταιρία τουριστικών επιχειρήσεων LUXURIOUS

Η VISA

H ακτοπλοϊκή εταιρεία «Blue Star Ferries»

H ακτοπλοϊκή εταιρεία «Fast Ferries»

To επίσημο αθλητικό ποτό των μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων «Powerade»

Το εργομετρικό κέντρο «ΘΗΣΕΑΣ»

Tο πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα E-SHOP

Η Εταιρία ένδυσης SALTY SLANG