BEACH VOLLEY

Beach Pro Tour Ios Futures 2023: Παγκόσμια «λάμψη» αστέρων και φέτος στην άμμο του Μυλοπότα

Beach Pro Tour Ios Futures 2023: Παγκόσμια «λάμψη» αστέρων και φέτος στην άμμο του Μυλοπότα

Για μια ακόμη χρονιά η Ίος συμπεριλήφθηκε στο καλεντάρι του Παγκοσμίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ Beach Pro Tour 2023 της FIVB! Στο πλαίσιο της δεύτερη σεζόν του Beach Pro Tour στην Ελλάδα η μαγευτική παραλία του Μυλοπότα, θα είναι η μοναδική της χώρας μας φέτος, που θα υποδεχθεί τα νεαρά αστέρια του παγκόσμιου βόλεϊ, καθώς από 22-25 Ιουνίου το κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου,  θα φιλοξενήσει ένα ακόμη τουρνουά Futures ανδρών – γυναικών του παγκόσμιου σιρκουί της άμμου. Ένα από τα κορυφαία event του αθλητικού τουρισμού που παραδοσιακά διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ιητών με τη χορηγία σημαντικών φορέων-οργανισμών και σίγουρα αναμένεται και πάλι να αποτελέσει μία αξέχαστη , μοναδική εμπειρία για αθλητές και κοινό εντός και εκτός της άμμου!

Mε τους ανθρώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας να υπόσχονται λοιπόν πως η φετινή σεζόν Volleyball World Beach Pro Tour 2023 θα είναι μεγαλύτερη, πιο λαμπερή και καλύτερη από ποτέ η διασκέδαση και οι μονομαχίες στον ήλιο ξεκινάνε με το τουρνουά Elite16 την 1η Φεβρουαρίου, στην Ντόχα του Κατάρ.

Παράλληλα με τους νέους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας, όπως στα Elite16 το Τεπίκ του Μεξικού και το Μόντρεαλ του Καναδά, το μπιτς βόλεϊ επιστρέφει και πάλι σε κάποιες αξέχαστες έδρες του 2022, όπως πχ η Ίος, το Ρολάν Γκαρός στο Παρίσι, το Αμβούργο στη Γερμανία και το Ντουμπάι, που το 2023 θα φιλοξενήσει ένα ακόμη τουρνουά Elite16.

Μετά από 10 μήνες περιοδείας σε όλο τον κόσμο στη Νότια Αμερική, την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία, η αυλαία θα πέσει στη συνέχεια για μια ακόμη συναρπαστική σεζόν στην άμμο στη Ντόχα για τους τελικούς του Beach Pro Tour Finals 2023, μεταξύ 7 και 10 Δεκεμβρίου στο Aspire Park στη Ντόχα.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το πλήρες καλεντάρι του 2023.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Volleyball World, Φιν Τέιλορ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν του Beach Pro Tour: «Η πρώτη σεζόν του Beach Pro Tour είδε τις καλύτερες ομάδες του κόσμου να ανταγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο και ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε αυτή την επιτυχία στη δεύτερη σεζόν του θεσμού το 2023. Το ενδιαφέρον από τους φιλάθλους  –τόσο μέσα στα γήπεδα, όσο και παρακολουθώντας στην τηλεόραση τα παιχνίδια από το Volleyball World TV– δείχνει ότι η δημοτικότητα αυξάνεται. Οι αριθμοί σε όλο τον κόσμο υπογραμμίζουν ιδιαίτερα το γεγονός ότι το μπιτς βόλεϊ συνεχίζει να είναι ένα καταπληκτικό προϊόν για τους λάτρεις των σπορ. Προσφέρουμε το μπιτς βόλεϊ σε φιλάθλους σε όλες τις γωνιές του κόσμου, όπου φλοι του αθλήματος όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να συναναστραφούν με τους Ολυμπιονίκες και τους παγκόσμιους πρωταθλητές σε μερικές πραγματικά συναρπαστικές τοποθεσίες».