BEACH VOLLEY

Beach Volley Masters 2023: Tο brand Borotalco επίσημος Υποστηρικτής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Beach Volley Masters 2023: Tο brand Borotalco επίσημος Υποστηρικτής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Mε νέο… συμπαίκτη την εταιρεία Bolton Hellas και το brand Borotalco, το οποίο θα είναι Επίσημος Υποστηρικτής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2023, ρίχνεται φέτος στη μάχη της διάκρισης η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Ο νέος συνεργάτης της ΕΟΠΕ , Το brand Borotalco είναι συνώνυμο της αποτελεσματικότητας και της φροντίδας της επιδερμίδας, με προϊόντα περιποίησης σώματος για όλες τις ανάγκες! Το Ταλκ αποτελεί βασικό συστατικό επιτυχίας του brand. Φυσικό Ταλκ, 100% ιταλικής προέλευσης με την υψηλότερη καθαρότητα και απορροφητικότητα στον ιδρώτα. Μοναδικό και αυθεντικό άρωμα Borotalco, με ιστορία από το 1904.

Το Borotalco, με τα νέα καινοτόμα αποσμητικά σώματος, θα βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους (16-18/6) και στην πλατεία Συντάγματος (13-16/7), και θα γίνει ο αδιαμφισβήτητος σύμμαχος για αθλητές και θεατές, προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την αποτελεσματικότητα και το μοναδικό τους άρωμα. Με τα αποσμητικά Borotalco θα ξεχάσουμε τον ιδρώτα και θα απολαύσουμε συναρπαστικούς αγώνες!

Καλωσορίζουμε την εταιρεία Bolton Hellas και το νέο καινοτόμο brand αποσμητικών σώματος Borotalco στην οικογένεια του Ελληνικού Beach Volley!