Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μπράντεφερ τίτλου

Μπράντεφερ τίτλου

Η ώρα τις αλήθειας για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ έφθασε καθώς στο κλειστό του Ρέντη (17:00 / novasports7) οι πρωτοπόροι της φετινής Α1 δίνουν το δικό τους «μπράντεφερ» δοκιμάζοντας αντοχές και στόχους…

Μάχη για γερά νεύρα και σε πολλαπλά επίπεδα θα διεξαχθεί στο Ρέντη την Κυριακή το απόγευμα με τον πρώτο και αήττητο Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον αήττητο μέχρι σήμερα στα εκτός έδρας παιχνίδια ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα και απέναντι στον ΠΑΟΚ να πάρουν τη νίκη που θα σφραγίσει την πρώτη θέση και κατ επέκταση το πλεονέκτημα έδρας στα Play-off.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ με τον αέρα του «νέου» διεκδικητή θέλει να ρίξει από τον θρόνο του τον Ολυμπιακό και να μπει για τα καλά στους τίτλους και τα τρόπαια.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχοντας πραγματοποιήσει μεταγραφές πρωταθλητισμού στοχεύει στο πρωτάθλημα και ο αγώνα του Ρέντη ουσιαστικά αποτελεί ένα «κρας» τεστ για να δούμε αν οι «ασπρόμαυροι» μπορούν να αντέξουν σε τροχιά τίτλου ή απλά θα αρκεστούν στην 2η θέση…

Οι Πειραιώτες του Δημήτρη Καζάζη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς απρόοπτα, καθώς ο τεχνικός του Ολυμπιακού υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Ο Ντιάτσκοφ, Γιούρισιτς, Κλαρ, Χριστοφιδέλης και Προύσαλης ξεκουράστηκαν κατά το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ για τον εξ αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής, δείγμα του ότι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ για όλους είναι ένας πρώιμος τελικός.

Από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» ο Γιάννης Καλμαζίδης έχοντας όλα τα όπλα του στην φαρέτρα του δηλώνει έτοιμος να πληγώσει την πρώην του ομάδα και να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους τίτλους.

Για τον αγώνα της Κυριακής ο Καλμαζίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, αφού εκτός από τον «παλιό» Ερνάτεζ Γκόμεζ, οι «νέοι» Χιμένες και Λούκας Ρανγκέλ είναι έτοιμοι να παίξουν το πρώτο τους ντέρμπι.