ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μπράουν στο Vplanet: «Θέλω να κερδίζω και να είμαι ο καλύτερος στη θέση μου»

Μπράουν στο Vplanet: «Θέλω να κερδίζω και να είμαι ο καλύτερος στη θέση μου»

Το νέο απόκτημα του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, o Καναδός κεντρικός, Αντρέ Μπράουν αποκαλύπτεται στο Volleplanet.gr

Ο «θηριώδης» άσος ύψους 2.06 μίλησε αποκλειστικά στο Volleyplanet.gr για την απόφασή του να ενισχύσει το «Πειρατικό», τους στόχους του, τον πρώην αντίπαλό του στη Μπουντεσλίγκα και νυν συμπαίκτη του, Θανάση Πρωτοψάλτη, τη νέα συνθήκη «Covid19» στον αθλητισμό, την Ελλάδα και ευχήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη για τη νέα σεζόν!

brown_portugal

  1. Πώς αισθάνεσαι που η νέα σεζόν θα σε βρει στην Ελλάδα και στο Φοίνικα Σύρου;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά με τη συμφωνία και τη νέα σεζόν θα είμαι μέλος του Φοίνικα Σύρου. Αισθάνομαι και τυχερός με όλα όσα συμβαίνουν λόγω του κορονοϊού που θα έχω ομάδα γιατί η κατάσταση φέτος είναι περίεργη»!

  1. Ήταν εύκολη ή δύσκολη η απόφαση; Ρώτησες συναθλητές σου πριν πεις το «ναι»;

«Γνωρίζω  πολλούς παίκτες που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και έναν δυο που αγωνίστηκαν με την ομάδα του Φοίνικα Σύρου και δεν έχουν παρά να πουν όμορφα πράγματα για το νησί και την ομάδα. Σίγουρα όσα μου είπαν έκαναν ευκολότερη την απόφαση μου».

  1. Στην ομάδα θα βρεις έναν πρώην… αντίπαλο σου στην Μπουντεσλίγκα, τον Θανάση Πρωτοψάλτη. Τον έχεις γνωρίσει;

«Ναι τον γνωρίζω τον Θανάση και θυμάμαι που παίξαμε αντίπαλοι. Σαν παίκτης είναι πολύ καλός και είναι καλός σε πολλούς τομείς. Αποτελεί αξία σε όποια ομάδα και αν είναι.  Δεν είχαμε γνωριστεί τότε όταν ήμασταν αντίπαλοι αλλά τώρα μιλήσαμε λίγο και μπορώ να πω ότι είναι φοβερό άτομο»!

  1. Έχεις ταξιδέψει ποτέ στην Ελλάδα;

«Δεν έχω έρθει ποτέ στην Ελλάδα αλλά πάντα ήθελα! Μάλιστα σκόπευα να ταξιδέψω φέτος στη χώρα σας αλλά δεν θα χρειαστεί γιατί θα είμαι ήδη εκεί για το Φοίνικα Σύρου και θα την εξερευνήσω ευκολότερα».

andre_brown

  1. Έρχεσαι σε ένα πρωτάθλημα με συλλόγους όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ. Τι έχεις ακούσει γι’ αυτές;

«Ναι γνωρίζω τις παραδοσιακές δυνάμεις στην Ελλάδα (χαχα). Ξέρω ιστορικά ότι είναι από τις ομάδες με μεγάλο ανταγωνισμό που πρωταγωνιστούν».

  1. Ποιοι είναι οι στόχοι για τη νέα σεζόν;

«Οι στόχοι μου σαν αθλητή δεν αλλάζουν όπου κι αν αγωνίζομαι. Θέλω να κερδίζω παντού, στο πρωτάθλημα και σε οποιοδήποτε άλλο θεσμό συμμετέχουμε. Θέλω να είμαι ο καλύτερος στη θέση μου και να αποδεικνύω την αξία μου στο σύλλογο που με εμπιστεύτηκε αλλά και στους φιλάθλους μας».

  1. Σου έλειψε το βόλεϊ;

«Η αλήθεια είναι ότι η σεζόν διακόπηκε απότομα λόγω της πανδημίας, διαφορετικά κανείς δεν λέει όχι σε ένα μικρό διάστημα ξεκούρασης σωματικά και πνευματικά. Οπότε τώρα είμαι ανυπόμονος να επιστρέψω στις προπονήσεις και στα γήπεδα και να παίξω το βόλεϊ που αγαπώ»!

  1. Πως πιστεύεις ότι θα είναι η ερχόμενη σεζόν πλέον λόγω του Covid19;

«Πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά πλέον, κυρίως γιατί υπάρχει και ο φόβος δεύτερου κύματος σε όλο τον κόσμο. Οπότε τα μέτρα προστασίας θα θεωρώ μεγαλύτερα για να διασφαλιστεί και η υγεία των αθλητών και να μην υπάρξει ρίσκο εξάπλωσης».

  1. Μια ευχή ενόψει της νέας σεζόν θα ήταν…

Μια ευχή που θα ήθελα να δώσω είναι με κάποιο τρόπο να καταφέρουμε να αγωνιστούμε με κόσμο μέσα στη σεζόν! Εμείς σαν αθλητές είμαστε τίποτα χωρίς τους φιλάθλους και τους οπαδούς μας γιατί η υποστήριξή τους αποτελεί για εμάς έξτρα κίνητρο»!