CEV CUP

CEV CUP ανδρών: Στο… ακουστικό του ο ΠΑΟΚ, στα μέτρα του Μίλωνα η ελβετική Σένενβερντ

CEV CUP ανδρών: Στο… ακουστικό του ο ΠΑΟΚ, στα μέτρα του Μίλωνα η ελβετική Σένενβερντ

Ιστορικές στιγμές ετοιμάζεται να ζήσει στο φετινό CEV CUP ανδρών ο Μίλωνας, που στο παρθενικό του ευρωπαϊκό ταξίδι θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ελβετική Σένενβερντ, ενώ ο ΠΑΟΚ θα περιμένει ως αντίπαλο την 3η καλύτερη ομάδα του 4ου ομίλου του 1ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Η φιλόδοξη ομάδα της Νέας Σμύρνης, ως πρωτάρα στην κλήρωση της CEV που πραγματοποιήθηκε παρουσία και του ΠΑΟΚ στο Λουξεμβούργο, είχε στον πλευρό της την τύχη, καθώς κληρώθηκε με την 3η ομάδα της ελβετικής λίγκας. Πρόκειται για έναν αντίπαλο στα μέτρα της ομάδας του Σάκη Ψάρρα, που θα δώσει εντός έδρας τον α’ αγώνα στον α’  γύρο της διοργάνωσης (24-26/10) και μετά από μία εβδομάδα θα ταξιδέψει στην ελβετική έδρα.

Σε αντίθεση με το Μίλωνα ο δικέφαλος του Βορρά θα κάνει λίγη υπομονή, καθώς ο πρώτος του αντίπαλός στη διοργάνωση θα προκύψει από τον 4ο όμιλο του 1ου προκριματικού γύρου του Champions League. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί από  21-23 Νοεμβρίου εκτός έδρας ενώ “η ρεβάνς” στο Παλατάκι μια εβδομάδα αργότερα (28-30 Νοεμβρίου).