ΔΙΕΘΝΗ

CEV: Πρυτάνευσε η λογική! Ακύρωσε την ήττα της Ντιναμό Μ.

CEV: Πρυτάνευσε η λογική! Ακύρωσε την ήττα της Ντιναμό Μ.

Έπειτα από το σάλο που δημιούργησε η σκανδαλώδης της απόφαση να κατοχυρώσει τη νίκη “στα χαρτιά” 3-0 της τσεχικής Ντούκλα Λίμπερετς επί της ρωσικής Ντιναμό Μόσχας, η Eυρωπαϊκή Συνομοσπονδία Βόλεϊ, αναδιπλώθηκε και δέχθηκε τελικά την επανάληψη του αγώνα.

Η κοινή λογική επικράτησε στη CEV αυτή τη φορά και μετά από κοινή προσφυγή της Ντιναμό Μόσχας και της τσέχικης ομάδας Ντούκλα, αποφάσισε να ακυρώσει την ήττα της ρωσικής ομάδας και ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League μεταξύ των δύο ομάδων, θα διεξαχθεί στις 13 Φεβρουαρίου στην Τσεχία, με Supervisor τον “δικό μας”, πρόεδρο της ΚΕΔ/ ΕΟΠΕ – ΟΔΒΕ, Βασίλη Αντωνούλη.

Μία απόφαση δίκαιη, καθώς στην περίπτωση της Ντιναμό Μόσχας η Τσεχική Δημοκρατία δεν είχε χορηγήσει βίζα σε κανένα από τα 5 μέλη του τεχνικού επιτελείου της ρωσικής ομάδας.

«Μαζί με την Ντούκλα, απευθυνθήκαμε στη CEV με αίτημα να μην επικυρωθεί η ήττα της Ντιναμό, δεδομένων των ανυπέρβλητων συνθηκών που προέκυψαν για την μετάβαση της ομάδας μας στο Λίμπερετς σε πλήρη σύνθεση, αλλά να μας δώσει την ευκαιρία να παίξουμε αυτόν τον αγώνα στις 13 Φεβρουαρίου στην Τσεχία», αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Ντιναμό».

«Χρειάστηκαν αρκετές ημέρες για να εξετάσει η CEV μια συνολική εικόνα αυτής της κατάστασης και να μας απαντήσει ότι μας δίνει την ευκαιρία να παίξουμε τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων στις 13 Φεβρουαρίου στην Τσεχία» επεσήμανε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Vladimir Zinichev.

Η απόφαση αυτή όπως ήταν φυσικό σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις της ρωσικής ομάδας η οποία έστω και μαθηματικά έχει ελπίδες για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

ΔΙΕΘΝΗ
16/07/2024

Επιμένει… γαλλικά ο Ράπτης

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο διεθνής Έλληνας ακραίος Αλέξανδρος Ράπτης θα αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα αφού μπορεί ο ΠΑΟΚ να του έδωσε… γη και ύδωρ...