Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Χάνεις σερβίς, χάνεις αγώνα

Χάνεις σερβίς, χάνεις αγώνα

Προβληματισμός για τα πολλά χαμένα σερβίς που κόστισαν ακριβά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό επικρατεί στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας που επέστρεψε στην βάση του έχοντας την ήττα στις αποσκευές του….

Τα 14 λάθος σερβίς των «πράσινων» του Έβρου, εκ των οποίων τα 9 στο πρώτο σετ, ήταν αυτά που διαφοροποίησαν την κατάσταση στο κλειστό της Κυψέλης και οδήγησαν τους «ακρίτες» στην ήττα.

O Κώστας Δεληκώστας μπορεί να περίμενε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, ωστόσο τα λάθη στο βόλεϊ κοστίζουν και τα 24 συνολικά που έκαναν οι Εβρίτες «άναψαν» απαγορευτικό σε κάθε προσπάθεια.

Ο τεχνικός του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας έμεινε ικανοποιημένος μόνο από το πρώτο σετ στο οποίο και η ομάδα του προηγήθηκε με 21-22 αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα.

«Είμαι ευχαριστημένος μόνο από το πρώτο σετ. Μας επηρέασε το γεγονός πως ήρθαμε το πρωί και δεν είχαμε προπόνηση στο γήπεδο για τα σημεία αναφοράς του σερβίς.  Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Μπορούσαμε κάτι παραπάνω ιδίως στο πρώτο σετ. Το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Μας αδικεί» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Δεληκώστας που ζήτησε η ομάδα να παίρνει αποτέλεσμα και μακριά από την έδρα της λέγοντας «Νομίζω πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί κυρίως στην έδρα μας αλλά θα πρέπει σιγά-σιγά να μάθουμε να παίζουμε και εκτός έδρας. Θα ήταν πολύ διαφορετικό το παιχνίδι  με τον Παναθηναϊκό αν ήταν στην έδρα μας, αλλά η ομάδα χτίζεται για να χτυπά και τα εκτός έδρας ματς».

Ο Δημήτρης Ριζόπουλος απογοητευμένος από την χαμένη ευκαιρία του πρώτου σετ, τόνισε «Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο , απλά εμείς κάναμε πάρα πολλά λάθος σερβίς στο πρώτο και το δεύτερο σετ. Μόνο στο πρώτο σετ κάναμε 9 λάθη που είναι πάρα πολλά. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και κάναμε λιγότερα λάθη θα φεύγαμε σίγουρα με θετικό αποτέλεσμα».

Όσο για τη συνέχεια και τους στόχους ο έμπειρος ακραίος δήλωσε «Είμαστε μια ομάδα που είπαμε από την αρχή πως θα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε ανεξαρτήτου αντιπάλου να παίζουμε καλά σαν ομάδα,  να ήμαστε ανταγωνιστικοί και να παίρνουμε ότι μας αναλογεί. Σίγουρα όπλο μας είναι η έδρα και ο κόσμος μας,  όμως κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά και πηγαίνουμε για τη νίκη» .