BEACH VOLLEY

Χιονισμένο…Beach Cup σε Αττική και Χανιά

Χιονισμένο…Beach Cup σε Αττική και Χανιά

Με αρκετό κρύο και… χιόνια και τη συμμετοχή 96 ομάδων,ολοκληρώθηκε σε Αττική και Χανιά το 5th Beach Cup που συνδιοργανώνουν ο αθλητικός φορέας  Τριανταφυλλίδης Beach Volley Tournaments και ο αθλητικός σύλλογος μπιτς βόεϊ Χανίων. Χορηγός επικοινωνίας είναι τα κανάλια Novasports.

To Beach Cup 2015-16 είναι μία σειρά που αποτελείται από 9 τουρνουά Beach Volley, τα οποία διεξάγονται ταυτόχρονα σε Αττική και Χανια κατά την διάρκεια ολόκληρου του έτους και χωρίζονται σε 3 αγωνιστικές περιόδους ανάλογα με την εποχή (AUTUMN Beach Cup, WINTER Beach Cup και SPRING Beach Cup).

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετέχουν έχουν κοινή βαθμολογία και τους δίνεται η δυνατότητα να λάβουν μέρος όποτε το επιθυμούν και στα Χανιά και στην Αττική.Κάθε αγωνιστική περίοδος αναδεικνύει τους δικούς της πρωταθλητές.

Στο νικητή και στη νικήτρια ομάδα της τελικής φάσης του τουρνουά Beach Cup, θα δοθούν wild cards ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε έναν από τους σταθμούς του “Novasports Beach Volley Tournament”.

MVP η Λητώ Δοκοπούλου

Το 5th BEACH CUPπου έγινε στην Aττική είχε τα εξής χαρακτηριστικά:

• MVP την Λητώ Δοκοπούλου με τις πρώτες της νίκες σε μεικτό και γυναικών στην κατηγορία two stars και κέρδισε το έπαθλο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments

• Το χιόνι που έριξε και επέτρεψε στους αθλητές και τις αθλήτριες να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία

• Την διπλή νίκη του Παντελή Μαρτίνου στην κατηγορία one star με συμπαίκτες τον 11χρονο Μιχάλη Πεδιαδίτη στο ανδρών και την Χριστίνα Βραχάλη στο μεικτό

• Την εξαιρετική εμφάνιση του πολυτάλαντου και λάτρη του Μπητς Βόλει Ηλία Φουντούλη που με συμπαίκτη τον Χρήστο Χήκα έφτασαν στα ημιτελικά στην κατηγορία two stars ανδρών

• Την εντυπωσιακή συμμετοχή των 96 ομάδων σε Παλλήνη και Αττική ακόμα και μέσα στη ..καρδιά του Χειμώνα, αποδεικνύοντας ότι το Μπητς Βόλει είναι είναι άθλημα που μπορείς να αγωνίζεσαι 12 μήνες το χρόνο
Κρητη

 triantafyll beach 2789

MVP o Γιαννης Ντερμανάκης

To 5ο Beach Cup στα ΧΑΝΙΑ ξεχώρισε γιατι:

– Στην τελική φάση του One Star γυναικών πρωταγωνίστησαν τα κορίτσια των ακαδημιών του συλλόγου: Χιουσάι Κλέντα, Λεουνάκη Εληάννα, Πάντζα Γκεράλντα και Στάφα Λεντιάνα.

– Τον καταπληκτικό και αμφίρροπο -με συνεχείς εναλλαγές σκορ- τελικό της κατηγορίας Two Star Μεικτό, όπου το δίδυμο Λίτος Μπάμπης / Χριστοδουλάκη Κατερίνα «εκθρόνισε» τον πολυνίκη της κατηγορίας Αναστασάκη Δημήτρη με συμπαίκτρια την Βλαχάκη Μαρία, ο οποίος μετρούσε 3 συνεχόμενους τίτλους.

– Την μεγάλη συμμετοχή στο Two Star Αντρών (16 ομάδες) με πολλές και αμφίρροπες μάχες, αλλά και τον 1ο τίτλο στο beach Cup του Ντερμανάκη Ιωάννη, ο οποίος μετρούσε 3 ήττες σε τελικούς και 1 σε ημιτελικό. Η πρωτιά αυτή τον ανέδειξε και σε MVP του τουρνουά.

– Την επιστροφή του «άχαστου» δίδυμου Μαρινάκη Ιφιγένεια / Βασιλείου Αντουαλένα, όπου κατέκτησαν μετά από ένα συναρπαστικό τελικό την 1η θέση στη κατηγορία Two Star γυναικών, επικρατώντας στον τελικό των Πρωιμάκη Αντιγόνη / Βλαχάκη Μαρία με 2-1 σετ.

– Την 1η συμμετοχή σε τελική φάση αλλά και την κατάκτηση της 1ης θέσης των Ξουρή Αργύρη / Ψαράκη Γεωργία στην κατηγορία One Star Μεικτό, όπου επικράτησαν των Μανιατάκη Γιάννη / Γιακουμογιαννάκη Αργυρώ με 2-0 σετ.

Τέλος, MVP της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο Ντερμανάκης Γιάννης ο οποίος κατέκτησε την 1 θέση στο Two Star Αντρών μετά από 3 ήττες σε τελικούς και 1 σε ημιτελικό.

Τriantafyllidis winter beach 5678