ΔΙΕΘΝΗ

«Χτυπάει» νταμπλ η Παπαφωτίου

«Χτυπάει» νταμπλ η Παπαφωτίου

Όνειρο ζουν, μην τους ξυπνάτε!!! Οι “δικοί μας” Κυπελλούχοι Γερμανίας με την Στουτγάρδη, Αθηνά Παπαφωτίου και Γιάννης Αθανασόπουλος (β’ προπονητής) ζευγάρωσαν τις νίκες τους στα ημιτελικά επί της Σβέριν και είναι έτοιμοι να (ξανά) γράψουν ιστορία διεκδικώντας το νταμπλ!

Μετά το παλικαρίσιο 3-2 στον εντός έδρας ημιτελικό της Στουτγάρδης, η Αllianz MTV σε ένα ματς καρμπόν με αυτό της SCHARRena, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-1 σετ κατάφερε με ένα ακόμη σπουδαίο 3-2 (25-20, 15-25, 14-25, 26-24, 15-12) να δείξει τα φοβερά ψυχικά της αποθέματα και με δύο νίκες να πάει τελικό.

H Παπαφωτίου  μπήκε στο πρώτο σετ ως αλλαγή, ξεκίνησε βασική στο δεύτερο, το τέταρτο και πέμπτο σετ, ενώ και στο γ’  αντικατέστησε στην διάρκεια του αγώνα την Χίντρικσεν.

Εκεί η παρέα των συμπατριωτών μας θα περιμένει να μάθει την αντίπαλό της, καθώς στον αποψινό β’ ημιτελικό η οικοδέσποινα Βισμπάντεν επικράτησε με 3-0 (25-22, 25-22, 25-14) της κατόχου του τίτλου Δρέσδης και ισοφαρίζοντας σε 1-1 νίκες η πρόκριση θα κριθεί σε τρίτο και τελευταίο ημιτελικό στην Δρέσδη.