DARK ROOM

«Χτύπησε» την τέλεια υποδοχή η Πέστοβα (fot)!

«Χτύπησε» την τέλεια υποδοχή η Πέστοβα (fot)!

Ένα ακόμη τατουάζ πρόσθεσε εδω και λίγο διάστημα “πάνω της” το λίμπερο της ρωσικής Γενισέι Κράσνογιαρσκ, Αναστασία Πέστοβα.

Η 22χρονη λίμπερο της ρωσικής ομάδας, που θωερείται μία από τις κορυφαίες στην θέση της στο φετινό ρωσικό πρωτάθλημα, πέρα από σπεσιαλίστας στις υποδοχές, συνδύασε το αγαπημένο της βόλεϊ με την λατρεία της για τα  tatoos, “χτυπώντας” το 9ο από αυτά και ίσως πιο… ιδιαίτερο από όλα!

Έπειτα λοιπόν την εξαιρετική εμφάνιση που είχε στο παιχνίδι με την Τουλιτσα η Πέστοβα “σημάδεψε” τους καρπούς  των χεριών της με ένα “Plus” σε κάθε της καρπό! Στα στατιστικά του βόλεϊ το “Plus” σημαίνει θετική υποδοχή και το “plus-plus” σημαίνει το τέλειο.

«Μου αρέσει πολύ να σχεδιάζω και να δημιουργώ τατουάζ για τον εαυτό μου. Έκανα το πρώτο μου τατουάζ όταν ήμουν 17 ετών, που έγραφε: “Έτσι πηγαίνουν στα αστέρια.” Παρεμπιπτόντως, μου άρεσαν τα τατουάζ από την παιδική ηλικία και όταν προέκυψε η ευκαιρία, αμέσως πήγα και το “χτύπησα”. Οι γονείς μου δεν ήταν χαρούμενοι, αλλά αυτό δεν με σταμάτησε. Έχω εννέα τατουάζ τώρα. Το προτελευταίο είναι ένας παγκόσμιος χάρτης σε μια μπάλα βόλεϊ, γιατί χάρη στο βόλεϊ ταξιδεύω πολύ », είπε η Πέστοβα.

1b7e-8e46505da0db235f1e8468d12b524475