ΔΙΕΘΝΗ

Covid-19: Διασωληνώθηκε ο Βραζιλιάνος εκλέκτορας, Νταλ Ζότο

Covid-19: Διασωληνώθηκε ο Βραζιλιάνος εκλέκτορας, Νταλ Ζότο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος  σε νοσοκομείο του Ρίο Ντε Τζανέιρο ο τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, Ρενάν Νταλ Ζότο, που έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Ο προπονητής της “σελεσάο” εισήχθη στις 16 Απριλίου για πρώτη φορά στο νοσοκομείο με ήπια συμπτώματα λοίμωξης από Covid-19  Νωρίτερα ο 60χρονος “εκλέκτορας” είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, αλλά αυτό δεν τον προστάτευσε από τον ιό.  Έπειτα μάλιστα από αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετώπισε, η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή και συνδέθηκε σε αναπνευστήρα.

Η κατάσταση του Νταλ Ζότο βελτιώθηκε, αλλά τη Δευτέρα είχε και πάλι προβλήματα αναπνοής και οι γιατροί αποφάσισαν να τον επανασυνδέσουν στον αναπνευστήρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βραζιλία είναι η 3η χώρα στον κόσμο με τα περισσότερα κρούσματα, τα οποία έφτασαν τα 14 εκατομμύρια, από τα οποία έχουν χάσει τη ζωή τους 391 χιλιάδες άνθρωποι.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...