Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δέκατη στροφή χωρίς ντέρμπι

Δέκατη στροφή χωρίς ντέρμπι
Πέντε αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο για την 10η αγωνιστική της Α1 γυναικών με το μεγάλο ντέρμπι να απουσιάζει.
Ίσως η πιο σημαντική αναμέτρηση της αγωνιστικής να είναι αυτή στα Μεσόγεια, όπου το Μαρκόπουλο που είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα υποδέχεται τον Αίαντα. 
Ο προπονητής του ΑΟΜ, Κώστας Σωτηρόπουλος ανέφερε: «Σε γενικές γραμμές προετοιμαστήκαμε καλά αυτή την εβδομάδα. Ο Αίας έχει μία συνεπή και καλή παρουσία μέχρι στιγμής και είναι ένας σύλλογος με σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα. Η αποστολή για εμάς είναι δύσκολη αλλά προσδοκούμε κάτι που θα μας βοηθήσει για την συνέχεια» ενώ ο κόουτς του Αίαντα, Ηλίας Ζωλασταθιάδης σχολίασε: «Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ. Θέλουμε να πάρουμε ένα καθαρό τρίποντο και αν δεν μας λυγίσουν οι τραυματισμοί, μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός θα έχει ακόμα μια εύκολη αποστολή στο Ζηρίνειο κόντρα στην Κηφισιά ενώ ο ΑΟ Θήρας έχει την ευκαιρία να πιάσει τους Μακεδόνες στη 2η θέση καθώς η ομάδα των Κυμίνων έχει ρεπό ενώ Άρης και Πανναξιακός κοντράρονται με την Ηλιούπολη και τον Πορφύρα αντίστοιχα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
15.00 Ηρακλής Κηφισιάς-Ολυμπιακός
17:00 Άρης – ΓΣ Ηλιούπολης
18:00 Πανναξιακός – Πορφύρας
18:00 ΑΟ Μαρκοπούλου – Αίας Ευόσμου
19:00 ΑΟ Θήρας – Κόρινθος
Ρεπό: Μακεδόνες Αξιού
Η βαθμολογία: 1.Ολυμπιακός 24 2.Μακεδόνες 21 3.ΑΟ Θήρας 18 4.Άρης 15 5.Πανναξιακός 15 6.Αίας Ευόσμου 11 7.ΓΣ Ηλιούπολης 11 8. Πορφύρας 8 9. Κόρινθος 8 10.Ηρακλής Κηφισιάς 3 11.Μαρκόπουλο 1
**Ολυμπιακός, Κόρινθος, Αίας, Ηρακλής Κηφισιάς, Πορφύρας, ΑΟ Θήρας, Άρης, Μαρκόπουλο και Πανναξιακός έχουν κάνει το ρεπό τους