ΔΙΕΘΝΗ

Δε χάνει το χαμόγελό του ο Ζένια

Δε χάνει το χαμόγελό του ο Ζένια

Μπορεί ο β΄γύρος του πρωταθλήματος του Κατάρ να μην ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Αλ Σάντ, παρόλα αυτά όμως ο Γκόρτσανιουκ δεν χάνει το κέφι του και την αγάπη του για το άθλημα.

zenia1_gortsaniuk_al saad

Μετά τη διακοπή, που δίηρκεσε περίπου ένα μήνα, η ομάδα του Ζένια Γκόρτσανιουκ άρχισε τις υποχρεώσεις της με δύο ήττες 3-1 σε ισάριθμα ματς. Στην πρεμιέρα η Αλ Σαντ έχασε από την Al Ahli, όπως και στο τελεταίο ματς, όπου ο Γκόρτσανιουκ βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Αμερικανό, πρώην άσο του Ηρακλή, Μπρουκ Μπίλινγκς και παρά τους 15 πόντους που σημείωσε ο πρώην άσος της ΜΕΝΤ, δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα από την Al Rayyan.

zenia2_gortsaniuk_al saad

Ακολουθεί ένα ακόμη ματς με την Αl Arabi εντός της εβδομάδας και στη συνέχεια το επόμενο παιχνίδι της Αλ Σαντ θα διεξαχθεί στις 4 Μαρτίου με την Al Khor, ωστόσο παρά την χρονική απόσταση που έχουν οι αγώνες μεταξύ τους, για την ομάδα του Γκόρτσανιουκ είναι πολύ “ζόρικα”, καθώς σε 4 σερί ματς θα παίξει κόντρα στις 4 πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, των οποίων η διαφορά με τις υπόλοιπες είναι τεράστια.