ΔΙΕΘΝΗ

Δεν γλυτώνει το… νυστέρι ο «Τσάρος» του ιταλικού βόλεϊ

Δεν γλυτώνει το… νυστέρι ο «Τσάρος» του ιταλικού βόλεϊ

Δυσάρεστα τα νέα για τον Ιταλό σουπερστάρ, Ιβαν Ζαιτσεφ καθώς όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα αποφύγει το χειρουργείο, λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει με το γόνατό του.  Εξετάζεται ως αντικαταστάτης του ο Κουβανός γίγαντας Ρομπετρλάντ Σιμόν.

Ο διεθνής διαγώνιος της νταμπλούχου Ιταλίας Λούμπε Τσιβιτανόβα,  από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ταλαιπωρείται από μία φλεγμονή στο δεξί γόνατό του και αφού κατά την επιστροφή του εξετάστηκε από ειδικούς γιατρούς, αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Το γεγονός αυτό, όπως είναι φυσικό, έχει βάλει σε μπελάδες τον νέο προπονητή της Λούμπε, Ντε Τζόρτζι,  ο οποίος αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του “Τσάρου” τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, δηλαδή στο μέρος της νέας σεζόν του πρωταθλήματος (πρεμιέρα 10 Οκτωβρίου), αλλά και στο Super Cup της Ιταλίας, έπειτα από δύο εβδομάδες (23-24/10), όπου η ομάδα του θα διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Με δεδομένο πάντως ότι τη Δευτέρα αρχίζει η φετινή προετοιμασία των πρωταθλητών Ιταλίας η ιταλική ομάδα εξετάζει διάφορες λύσεις ως αντικαταστάτες του Ζαιτσέφ με τον Κουβανό γίγαντα, Σιμόν να είναι μία από αυτές. Αν και κεντρικός, ο Σιμόν γνωρίζει καλά τη θέση του διαγώνιου, αφού είχε ήδη διακριθεί αρκετές φορές στην καριέρα του παίζοντας σε αυτό το ρόλο και σε ορισμένα παλιότερα παιχνίδια με τη Λούμπε.