ΔΙΕΘΝΗ

Δεν του άρεσε και την «έστειλε»

Δεν του άρεσε και την «έστειλε»

Παρελθόν αποτελεί από τη Λοκομοτίβ Μπακού η Σέρβα διεθνής, Ιβάνα Ντρεζίλιο, αφού ο προπονητής έπειτα από 5 αγωνιστικές αποφάσισε απλά πως… δεν του αρέσει!

Συμβαίνει τελικά και στις καλύτερες οικογένειες… Για πολλές ξένες αθλήτριες, όπως και για την διεθνή μας, Εύα Χαντάβα, το πρωτάθλημα του Αζερμπαιτζάν και συγκεκριμένα το Μπακού αποτελεί ένα από τους καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Φανταστείτε ωστόσο την έκπληξη που θα έπρεπε να ένιωσε η Σέρβα πρωταθλήτρια της Λοκομοτίβ Μπακού, Ιβάνα Ντρεζίλιο όταν πριν από λίγες μέρες, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά στο WoV, άκουσε τον πρόεδρο της Λοκομοτίβ Μπακού να της λέει «πρέπει να διακόψουμε τη συνεργασία μας, γιατί δεν αρέσεις στον κόουτς…».

Ivana Djerisilo of Serbia spikes over Romanian block

Φυσικά εκείνη τη στιγμή δεν ήξερε τι να πει, ωστόσο όταν ξεπέρασε το σοκ της ψυχρολουσίας η Σέρβα ακραία δήλωσε πως είναι θέμα χρόνου να βρει μια νέα ομάδα: «Από την ημέρα που πάτησα το πόδι μου στην ομάδα δεν έπαιξα ούτε σε ένα παιχνίδι και αποφάσισαν τώρα χωρίς λόγο να μου κάνουν διακοπή συμβολάιου. Τι να πω… Ευχαριστώ το Θεό μόνο, που δεν έχω κάποιον τραυματισμό και και περιμένω τώρα να υπογράψω ένα νέο συμβόλαιο. Μέχρι τότε, θα προπονηθώ στην ομάδα που ξεκίνησα τον Ερυθρό Αστέρα”.