BEACH VOLLEY

Διαζύγιο Αρβανίτη- Τσιαρτσιάνη

Διαζύγιο Αρβανίτη- Τσιαρτσιάνη

Με προσωπική της ανοικτή επιστολή η Βίκυ Αρβανίτη ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας της με την Μαρία Τσιαρτσιάνη καθώς όπως αναφέρει η ανασκόπηση της χρονιάς δεν έχει θετικό πρόσημο αφού έμειναν μακριά από τους στόχους που είχαν ορίσει με την συμπαίκτρια της.

Στο αθλητισμό τα αποτελέσματα είναι αυτά που καθορίζουν την πορεία και την εξέλιξη ομάδων και ζευγαριών και απο αυτό το καθεστώς δεν αποτέλεσε εξαίρεση η Εθνική μας ομάδα beach volley.

Τα αποτελέσματα για τις Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη δεν ήταν τα αναμενόμενα στην επανασύνδεσή τους και έτσι με προσωπική ανακοίνωση της η Βίκυ Αρβανίτη γνωστοποίησε το “διαζύγιο” με την Μαρία Τσιαρτσιάνη.

Όπως τόνισε η ίδια στους επόμενους 8 μήνες θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς του Ρίο αναζητώντας την νέα της παρτενέρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βίκυς έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα να σας ανακοινώσω τη λήξη της συνεργασίας της ομάδας Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη.  Η αγωνιστική σεζόν έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος –απομένει ένα ακόμα τουρνουά- και κάνοντας την απαραίτητη ανασκόπηση, μπορώ να πω ότι, δυστυχώς, μείναμε μακριά από τους στόχους που είχαμε από την αρχή ορίσει.

Στόχος της ομάδας Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη ήταν σαφέστατα η διεκδίκηση της Ολυμπιακής πρόκρισης, η οποία θα ήταν εφικτή μέσα από την είσοδό μας στη 17αδα του Παγκοσμίου σιρκουί. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα δεν ήρθαν και η απόδοσή μας πιστεύω ότι δεν μας επιτρέπει να ελπίζουμε στην πρόκριση μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά, το οποίο αποτελεί, πλέον, τον μοναδικό δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά με προβλήματα τραυματισμού τα οποία μας κράτησαν πίσω, τόσο στις προπονήσεις όσο και τους αγώνες. Καταβάλαμε έντονη προσπάθεια ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό να μας οδηγήσει στην πολυπόθητη πρόκριση. Λαμβάνοντας υπόψιν τη φύση του αθλήματος, αλλά και το γεγονός ότι η Μαρία είχε την επιβάρυνση από το χειρουργείο στον ώμο καθώς και τις επιβαρύνσεις που δέχθηκε όλη αυτήν την περίοδο, ήταν αρκετά για να μας απομακρύνουν από τους αρχικούς στόχους μας.

Με πολύ σεβασμό και εκτίμηση προς τη συμπαίκτριά μου, πιστεύω ότι ο κύκλος ζωής της ομάδας αυτής πρέπει να κλείσει εδώ, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε όλα όσα ζήσαμε μαζί αυτά τα χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μαρία για όλα όσα μας ενώνουν, τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, τις χαρές, τις λύπες και τις συγκινήσεις που ζήσαμε μέσα από αυτή την 6αετή πορεία μας ως ομάδα.

Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι ως μέλος της Εθνικής ομάδας και να φτάσω στον τελικό στόχο που είναι η διεκδίκηση της Ολυμπιακής πρόκρισης του Ρίο μέσω του Continental Cup τον Ιούνιο του 2016. Για τους 8 μήνες που απομένουν μέχρι τότε, θα προσπαθήσω οργανώνοντας την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και καταβάλλοντας τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια.

Απομένει να γίνει συζήτηση με την ΕΟΠΕ και τους Ομοσπονδιακούς προπονητές, ώστε να αποφασιστεί το επόμενο βήμα για τη στελέχωση της ομάδας.

Σας ευχαριστώ θερμά για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια,
Με εκτίμηση,
Βίκυ Αρβανίτη».