Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Υπέρηχο ο Κλαρκ και ρεπό

Υπέρηχο ο Κλαρκ και ρεπό
Σε υπέρηχο μαλακών μορίων θωρακικού τοιχώματος υποβλήθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Kάρσον Κλαρκ για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του ενώ μαζί με τους συμπαίκτες του απήλαυσε το διήμερο ρεπό.
Στο Ιατρικό κέντρο υπεβλήθη σε υπέρηχο μαλακών μορίων θωρακικού τοιχώματος προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού, που αποκόμισε στο ματς του Σαββάτου με τον Π.Α.Ο.Κ. στην Πυλαία για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 25χρονος βολεϊμπολίστας του Ολυμπιακού θα γίνουν γνωστά, αύριο Τρίτη (25/11).

Ρεπό οι υπόλοιποι

Οι αθλητές του Ολυμπιακού κάνουν χρήση του διήμερου ρεπό που έδωσε ο τεχνικός τους Δημήτρης Καζάζης και το οποίο  ισχύει από την Κυριακή μέχρι και σήμερα Δευτέρα προκειμένου να πάρουν κάποιες «ανάσες», ύστερα από το δύσκολο πρόγραμμα της προηγούμενης εβδομάδας που περιλάμβανε τη επίπονη αναμέτρηση με τη Ζενίτ Καζάν και το ντέρμπι κορυφής με τον δικέφαλο του Βορρά στην Πυλαία.

Από αύριο (25/11), ωστόσο θα ξεκινήσουν πάλι οι προπονήσεις και προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την ΜΕΝΤ στο πλαίσιο της 6ηςαγωνιστικής του πρωταθλήματος και το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 17:00 στο Ρέντη. Το πρόγραμμα της Τρίτης (25/11) είναι διπλό και περιλαμβάνει ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση στο γήπεδο.