DARK ROOM

Δύο…φίλες στην ίδια πόλη

Δύο…φίλες στην ίδια πόλη

Την ευκαιρία να…ανακαλύψει τις ομορφιές της Αθήνας την περίοδο των Χριστουγέννων έχει η Σέρβα κεντρική της Βακίφμπανκ Μιλένα Ράσιτς, καθώς βρίσκεται ήδη στην χώρας μας φιλοξενούμενη από την… “κολλητή” της Άννα Λαζάρεβιτς…

Η παρουσία της Λαζάρεβιτς στον Ολυμπιακό αποτέλεσε την καλύτερη αφορμή για την Ράσιτις προκειμένου να επισκεφθεί την χώρα μας, να ξαναβρεθεί με την αγαπημένη της φίλη και να απολαύσουν την Αθήνα την περίοδο των εορτών…

Το αγωνιστικό κενό της Βακίφμπανκ στην Τουρκία αποτέλεσε την καλύτερη αφορμή προκειμένου να έρθει στην Αθήνα και να περάσει λίγες ημέρες μακριά από τη…βάσανο των προπονήσεων και των αγώνων.

Βέβαια η διεθνής Σέρβα κεντρικός δεν έμεινε μακριά από τα γήπεδα, αφού την Κυριακή έδωσε το παρών στη Νέα Φιλαδέλφεια παρακολουθώντας την “κολλητή” της Άννα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και τον γνωστό της από την Εθνική Μπράνκο Κοβάσεβιτς.

KISS-LAZAREVIC-RASIC

Η Ράσιτς μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα πανηγύρισε το τρίποντο αγκαλιά με την Λαζάρεβιτς και μίλησε στο Volleyplanet για την επίσκεψή της στην Αθήνα, το ντέρμπι, αλλά και την προοπτική να μετακομίσει στον… Πειραιά.

Η Λαζάρεβιτς εμφανώς χαρούμενη από την παρουσία της φίλης της δήλωσε “Η Μιλένα ήρθε να με επισκεφθεί για 4 ημέρες, έχοντας 8 μέρες ελεύθερες από την ομάδα της στην Τουρκία. Ήρθε να δει την Αθήνα και ελπίζω να της αρέσει”…

Οι δύο φίλες μπορεί να μην υπήρξαν συμπαίκτριες ποτέ σε κάποιο σύλλογο, ωστόσο η Εθνική ομάδα της Σερβίας αποτελεί την μεγάλη τους αγάπη και την μοναδική κοινή τους παρουσία σε κάποια ομάδα.

“Μόνο στην Εθνική ομάδα έχουμε βρεθεί συμπαίκτριες. Ως αντίπαλες έχουμε αγωνιστεί πολλές φορές, αλλά ποτέ δεν ήμασταν μαζί σε κάποιον σύλλογο” παραδέχθηκε η Λαζάρεβιτς.

Η πανύψηλη Σέρβα κεντρικός- που είναι μια εκ των κορυφαίων του κόσμου- χαμογελαστή και ευδιάθετη δήλωσε ενθουσιασμένη για την παρουσία της στην Αθήνα…

“Ναι μου αρέσει ήδη εδώ γιατί είναι και η πρώτη μου φορά που έρχομαι στην Αθήνα και είμαι ενθουσιασμένη που θα έχουμε την δυνατότητας να βγούμε έξω για καφέ και να επισκεφθούμε διάφορα μέρη. Νομίζω τελικά θα μείνω και τις 8 ημέρες που έχω ελεύθερες…” δήλωσε χαρακτηριστικά η Ράσιτς.

rasic-milena-nea

Μάλιστα η κεντρική της Βακίφμπανκ σε χιουμοριστικό σχόλιο πως ίσως κάποια στιγμή μπορεί να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό απάντησε με γέλιο πως… “Ποτέ δεν ξέρεις”!

Τέλος σχολιάζοντας το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού ο Ράσιτς υπογράμμισε “Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ καλή ατμόσφαιρα. Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο, ήταν ενθουσιώδης δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα και γενικά είδαμε ένα καλό παιχνίδι”.