ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ανώτερο το Αιγάλεω επικράτησε του Πορφύρα

Ανώτερο το Αιγάλεω επικράτησε του Πορφύρα

Τις νίκες του διπλασίασε το Αιγάλεω στο πρωτάθλημα νεανίδων ΕΣΠΕΔΑ, καθώς επικράτησε 3-0 του μαχητικού Πορφύρα.

Οι «μπλε» της Αγγελικής Αντωνιάδου ήταν καλύτερες, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πίεσαν στο σέρβις, κράτησαν την υποδοχή και ήταν πιο αποτελεσματικές στην επίθεση.

solomou-aigaleo-neanides-888888

Από την άλλη ο νεανικός Πορφύρας με τα 10/13 κορίτσια της αποστολής από Κορασίδες, από τις οποίες οι 6 παίζουν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα Νεανίδων, έκανε ότι μπορούσε.

Στο πρώτο σετ το Αιγάλεω επικράτησε εύκολα με 25-17, στο δεύτερο οι γηπεδούχες με όπλο το σερβις, την εξαιρετική καθοδήγηση της πασαδόρου Κατερίνας Βλάχου, την αποτελεσματικότητα των Σολωμού, Κουλοπούλου, Χαριτωνίδη, προηγήθηκε 20-9. Στη συνέχεια οι Πειραιώτισες, αντέδρασαν, ανέβασαν την απόδοση τους και με σερί 3-8 μείωσαν σε 23-17. Το Σίτι πιο αποφασιστικό στη συνέχεια, τελείωσε το σετ με 25-17.

vlaxou-neanides-pasa-67890

Στο τρίτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μέχρι τα μέσα του σετ όπου οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με 18-15. Με σερί 7-3 το Αιγάλεω κατάφερε να κερδίσει το σετ με  25-16 και το παιχνίδι με 3-0.

Τα σετ 25-17, 25-17, 25-16

ΑΙΓΑΛΕΩ: (Αντωνιάδου) Βλάχου, Σολωμού, Εξακουστίδη, Κουλοπούλου, Χαριτωνίδη, Κράνη, Αναστασιάδη (λ), Κικιρίκου, Παύλου, Διαμαντοπούλου Βαρβέλη.

ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) : Κ.Καλογεροπούλου, Ευθυμιάδη, Κουόλ, Η.Μαννέ, Κ.Ζαννή, Παυλίδου, Μπουτσελάκου, Χονδρουδάκη, Συρίγου, Κονταράκη, Μελισσάρη, Τσόρβα, Μαστόρου.