ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Διπλή ήττα για τις ομάδες της Ομόνοια Ναυπάκτου

Διπλή ήττα για τις ομάδες της Ομόνοια Ναυπάκτου

Με δύο ήττες ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής για τα κορίτσια της Ομόνοιας, στην παρθενική τους συμμετοχή σε πρωτάθλημα αυτής της κατηγορίας.

Στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής ηττήθηκαν στο Βραχάτι από τον Παμβοχαϊκό με 3-0 σετ ενώ με το ίδιο σκορ είχαν ηττηθεί στην πρεμιέρα εντός έδρας από την Ολυμπιάδα Πατρών.

Ένα ακόμα δύκσολο παιχνίδι έχει να δώσει εντός έδρας η Ομόνοια αυτή την Κυριακή, υποδεχόμενη στο κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου, τον Απόλλωνα Πάτρας, ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. 

Ομόνοια Ναυπάκτου: Κονίδα, Νάκη, Σχίζα, Μαστρογεωργίου, Ράμμου, Παπακωστοπούλου, Μποβιάτση, Θεοδωροπούλου.

ΓΑΣ Παμβοχαϊκός: Ζήση, Ψαροπούλου, Κούτρα, Μπαγιώκου, Γκότση, Κωστοπούλου, Λιάκου, Καζάκη, Γαμβρούλη, Θεοδοσίου, Τσιομπόταρου, Βιγλάκη.

Ήττα ανδρών απο Άρατο Κιάτου

Πρεμιέρα για την ανδρική ομάδα της Ομόνοιας στο βόλεϊ το περασμένο Σάββατο με καθυστέρηση μιας εβδομάδας σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του Η’ ομίλου της Β’ Εθνικής μιας και την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό.

Στο ξεκίνημά της υποδέχτηκε τον Άρατο Κιάτου και ηττήθηκε σχετικά εύκολα με 0-3 σετ.

Έχοντας αλλάξει σχεδόν όλη την ομάδα σε σχέση με την περσινή χρονιά η Ομόνοια ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με μόνο στόχο την παραμονή.

Από την περσινή ομάδα ο Φάνης Δασκαλόπουλος πήρε μεταγραφή για την Ε.Α.Π. στην Α2 Εθνική κατηγορία, οι Σούρτσε-Κοσκινάς μετακινήθηκαν στον Αιγιαλέων, ο Παυλόπουλος στον Απόλλων Πάτρας.

Τέλος ο προπονητής Μητρόπουλος μετακινήθηκε στο Μεσολόγγι και τον Κωστή Παλαμά παίρνοντας μαζί του τους κεντρικούς Κατσακούλη-Σταματάκη.

Στις ελλείψεις αυτές έρχονται να προστεθούν οι απώλειες της Ομόνοιας των νεαρών της αθλητών που οι σπουδές τους κρατούν μακρά από τη ομάδα δημιουργώντας στην Ομόνοια πρόβλημα λειψανδρίας.

Στη δύσκολη αυτή συγκυρία οι παλιότεροι παίκτες της ομάδας δίνουν το παρόν και όλοι μαζί προσπαθούν να κρατήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο.

Επόμενος αντίπαλος για την Ομόνοια είναι ο Άπις Ζευγολατιού, ομάδα που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην παρακάτω κατηγορία. Το παιχνίδι θα γίνει  το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 16.00 στο κλειστό του Βέλου Κορινθιάς

Ομόνοια Ναυπάκτου: Κατσάμπαλος, Μόσχος, Γραββάνης, Ρούμπας, Τσακανίκας, Θεοφάνης, Μίχος, Φαφουτάκης, Σακκούλης, Παπαγεωργίου.

Άρατος Κιάτου: Γιαννάκαινας, Τσιανάκας, Πρέζας, Αλεξόπουλος, Μερμίγκης, Σπυράκος, Ντούλα, Θεοδωρόπουλος, Λιάκης, Τσιάνος, Μούκας, Γεωργίου.

Οmonoia Naupaktou andres  236