Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δωρεάν προπονήσεις στον Πορφύρα

Δωρεάν προπονήσεις στον Πορφύρα

Ανοικτές προπονήσεις για κορίτσια από 5 έως 15 ετών θα πραγματοποιήσει όλα τα Σαββατοκύριακα του Μαΐου στο «Παναγιώτης Σαλπέας» ο Πορφύρας ο οποίος φροντίζει να επενδύει στις Ακαδημίες παραμένοντας σταθερός στην φιλοσοφία του…

Δωρεάν δοκιμαστικές προπονήσεις για κορίτσια από 5 έως 15 ετών ανακοίνωσε ο Πορφύρας. Οι «ροσσονέρι» του Πειραιά μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της γυναικείας ομάδας συνεχίζουν την συστηματική δουλειά στις ακαδημίες αναζητώντας νέες αθλήτριες που θα ενισχύσουν τις υποδομές του και θα συνεχίσουν την παράδοση των επιτυχιών στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Στόχος η ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της γυναικείας ομάδας η οποία φέτος είχε στο ρόστερ της 5 κορίτσια τα οποία ξεκίνησαν το άθλημα από τις Ακαδημίες της…

Η ανακοίνωση του Πορφύρα

Το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του και με το βλέμμα πάντα προς την επόμενη ημέρα, καλεί σε ΔΩΡΕΑΝ προπονήσεις, στο κλειστό γυμναστήριο ΄΄Παναγιώτης Σαλπέας΄΄ ( Τέρμα Ακτής Ξαβερίου, στο Λιοντάρι του Πειραιά, δίπλα στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, στο Χατζηκυριάκειο ) όλα τα Σαββατοκύριακα του Μαϊου, κορίτσια ηλικίας από 5 έως και 15 ετών που θα ήθελαν να γνωρίσουν το βόλεϊ.

Η Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Πορφύρα παίζει στην Α1 Εθνική Κατηγορία, όπου φέτος ήταν 8η, με 5 από τις 14 αθλήτριες μας να έχουν ξεκινήσει από την Ακαδημία μας και συνολικά 7 από τις 14 να προέρχονται από τις υποδομές μας.

Ο Πορφύρας, έμπρακτα και σταθερά, με τις διαχρονικές και συνεχείς επιτυχίες του από την κορυφή έως την βάση, δείχνει το ενδιαφέρον του για το βόλεϊ, συνδυάζοντας αθλητισμό, πολιτισμό και εκπαίδευση, με την Γυναικεία ομάδα μας να είναι ένα με την Ακαδημία μας.

Οι ώρες προπονήσεων :

Για τα παιδιά 5 και 6 ετών, Σάββατο 10 π.μ. και Κυριακή 11.45 π.μ.

Για τα παιδιά 7 έως και 10 ετών, Σάββατο 9 π.μ. και Κυριακή 1 μ.μ.

Για τα παιδιά 11 έως και 15 ετών, Σάββατο 10.15 π.μ. και Κυριακή 2.15 μ.μ.

Από τους φίλους της ομάδας μας, θα θέλαμε την κοινοποίηση αυτής της προσφοράς, ώστε να γίνει γνωστή παντού.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!