Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δώρο γενεθλίων στη Χαραβελούλη ο Άρης!

Δώρο γενεθλίων στη Χαραβελούλη ο Άρης!

Το καλύτερο δώρο για τα αυρινά της γενέθλια(7/6), έκανε ο Άρης στην Μαριάντζελα Χαραβελούλη. Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση της 20 χρονης Λαρισινής πασαδόρου που βοήθησε αποφασιστικά την ομάδα των Μακεδόνων Αξιού, να επιστρέψει στην Α1 και πλέον  θα κινηθούν για μια ακόμη ξένη διαγώνια, στη θέση της Καναδέζας, Κέισι Γκάνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την Χαραβελούλη:

Haravelouli balla -23456Makedones XARAVELOULI 8900

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την απόκτηση της Μαριάντζελας Χαραβελούλη.

Η εικοσάχρονη Λαρισαία, αγωνίζεται στην θέση της πασαδόρου, είναι γεννημένη στις 07/06/1996 και έχει ύψος 1.85. Η Χαραβελούλη ξεκίνησε το βόλεϊ στις Ακαδημίες του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού όπου αγωνίστηκε μέχρι το γυναικείοτμήμα του συλλόγου. Τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα των Μακεδόνων Αξιού.

Η Μαριαντζελα Χαραβελούλη δήλωσε στο www.arisvolleywomen.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με την ομάδα του Άρη. Ειναι ένας σύλλογος με πολλές επιτυχίες που θέλει να πρωταγωνιστήσει και τη νέα σεζόν!

Ευχαριστώτη διοίκηση και τον προπονητή κύριο Σολκιδη για την εμπιστοσύνη τους και εύχομαι να έχουμε μία πολύ καλή και επιτυχημένη χρόνια! Θεωρώ πως με τηνυποστήριξη των φιλάθλων μας,η ομάδα θα επιτύχει όλους τους στόχους της”.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...