ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Δραπετσώνα: «Πακέτο» Τσαβάς-Κασαπίδης

Δραπετσώνα: «Πακέτο» Τσαβάς-Κασαπίδης

Δίδυμο παικτών από τη Φιλία Περάματος ανακοίνωσε η Δραπετσώνα. Πρόκειται για τον Χρήστος Τσαβάς ο οποίος αποκτήθηκε μαζί με τον Σταύρο Κασαπίδη. Ο 18χρονος ακραίος σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πειραϊκής ομάδας πρόκειται να ενισχύσει την εφηβική αλλά και την ανδρική ομάδα.

Να σημειωθεί ότι η Δραπετσώνα έχει αποκτήσει τους Μάνο Παυλίδη από Αργυρούπολη και Χρήστο Καρανικολάου από Κύζικο Νέα Περάμου.Η Δραπετσώνας εξέδωσε ανακοίνωση που ευχαριστεί τη Φιλία Περάματος για τούς Τσαβά-Κασαπίδη και αναφέρει:
«Η Επιτροπή Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, ανακοινώνει τη συμφωνία για μεταγραφή στην ομάδα μας, τoυ Χρήστου ΤΣΑΒΑ.

Ο Χρήστος, γεννήθηκε στις 18/11/1997, έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.
Ξεκίνησε το βόλει το 2011 στη Φιλία Περάματος, στην οποία παρέμεινε μέχρι φέτος που ήρθε στην ομάδα μας.

Ο Xρήστος, θα βοηθήσει τη φετινή περίοδο το αντρικό και εφηβικό τμήματα του συλλόγου μας, στην προσπάθεια μας, επάνοδου στο πρωτάθλημα της Α2 και για τη συμμετοχή μας στην τελική φάση της ΕΣΠΕΔΑ.

Για τις μεταγραφές του Κασαπίδη και του Τσαβά, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της Φιλίας και ειδικότερα τους κ.κ. Κάτσα και Κοντογιάννη.

Από την πλευρά μας καλωσορίζουμε το Χρήστο και τον Σταύρο, στις τάξεις του συλλόγου μας, ευχόμενοι μια τέλεια συνεργασία, από την οποία να προκύψουν επιτυχίες.»