ΔΙΕΘΝΗ

Δρέσδη: Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!

Δρέσδη: Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!

Την ίδια ώρα που στην Ελλάδα η ομάδα της ΑΕΚ επιστρατεύει εκτάκτως τους παίδες της για να κατεβάσει ομάδα, στη Γερμανία μια κάποια Δρέσδη που αγωνίζεται στη Μπουντεσλίγκα αφού πλήρωσε και το Νοέμβρη, ανακοίνωσε πτώχευση!

Τα πάντα είναι θέμα φιλοσοφίας σε αυτή τη ζωή και αποφάσεων. Βέβαια, οι συγκρίσεις διαχείρισης (και μόνο) τέτοιων καταστάσεων είναι μάταιες…

«Αυτή είναι μια κακή μέρα για την αντρική ομάδα βόλεϊ της Δρέσδης», είπε ο διευθυντής τμήματος, Γιάν Πρίτσεκ σε συνέντευξη Τύπου ενώ πρόσθεσε ότι έχει ήδη κατατεθεί φάκελος πτώχευσης για το τμήμα. Παράλληλα, ακούγοντας τη συμβουλή του δικηγόρου δεν ανέφερε κάτι περισσότερο για την πτώχευση αφού είναι σε πρώτο στάδιο η αίτηση.

Οι γερμανικές ιστοσελίδες αναφέρουν πώς έφτασε σε αυτή την κακή κατάσταση η ομάδα με κύριο λόγο την έλλειψη χορηγιών. Οι μισθοί των αθλητών, των προπονητών μπορεί να πληρώθηκαν για το Νοέμβριο αλλά μέχρι εκεί. Βασικός λόγος είναι η απόσυρση του βασικού χορηγού CLOUD & HEAT -όπου έχει απο το 2014 μπει και στην ονομασία της ομάδας- μαζί με άλλους τέσσερις στη συνέχεια.

Μάλιστα, η Δρέσδη κατέβηκε να αγωνιστεί το Σάββατο με μόλις έξι παίκτες κόντρα στην Πάουερβόλεϊ Ντούρεν, ωστόσο τελευταία στιγμή υπήρξε τραυματισμός. Έτσι, η Ντούρεν κέρδισε 3-0 στα χαρτιά το ματς ενώ όσοι φίλοι της ομάδα είχα πληρώσει το εισιτήριο για τους αγώνες παρακολούθησαν μια φιλική αναμέτρηση 6×6 ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας τους.

Η αναστάτωση είναι δεδομένη για όλη την Μπουντεσλίγκα και την εικόνα της ενώ και οι κυρώσεις είναι πολλές.