ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Η Ε.Α.Π. για την Γκαβαμί

Η Ε.Α.Π. για την Γκαβαμί

Ανακοίνωση στήριξης στην Ιρανοβρετανή εξέδωσε η διοίκηση της Ε.Α. Πατρών ενώ η γυναικεία ομάδα του Συλλόγου ανήρτησε πανό στην αναμέτρηση στο Άργος, δηλώνοντας ότι “ο αθλητισμός σε οποιαδήποτε χώρα, αποτελεί αγαθό και όχι εγκληματική ή παράνομη πράξη”.

Η σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ: “Η. Ε.Α.Π. συμμετέχει στην παγκόσμια προσπάθεια απελευθέρωσης της σύγχρονης ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ ΙρανοβρετανήςChonchehGhavami (Γοντσέχ Γαβαμί), που κρατείται από της 20 Ιουνίου και καταδικάστηκε με έναν χρόνο φυλάκιση επειδή προσπάθησε μαζί με άλλες γυναίκες να παρακολουθήσουν αγώνα Βόλεϊ μεταξύ των εθνικών ομάδων ΙΡΑΝ & ΙΤΑΛΙΑΣ. Στον πρόσφατο αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16/11/14 στο Άργος, η γυναικεία ομάδα μας ανάρτησε πανό, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός σε οποιαδήποτε χώρα, αποτελεί αγαθό και όχι εγκληματική ή παράνομη πράξη.

Η ενέργειά μας αυτή θα συνεχιστεί σ’ όλους τους αγώνες των ομάδων μας (Ανδρών & Γυναικών), τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποίηση την Ελληνική Κοινωνία αλλά και την συλλογή υπογραφών για την απελευθέρωσή της που οφείλουν άμεσα να προχωρήσουν όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι.

Γιατί ο αθλητισμός είναι γιορτή της ανθρωπότητας που προάγει αξίες, χωρίς Ρατσιστικές εξάρσεις και διακρίσεις”.