Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έφυγε από Ορεστιάδα και «πιάνει λιμάνι» ο Άθος Φερέιρα!

Έφυγε από Ορεστιάδα και «πιάνει λιμάνι» ο Άθος Φερέιρα!

Παρελθόν αποτελεί από τον Α.Ο Ορεστιάδας ο Βραζιλιάνος κεντρικός Άθος Φερέϊρα Κόστα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet κατηφορίζει στον Πειραιά για να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Η ιστορία με τους Κουβανούς έχει φέρει τα πάνω κάτω και στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό που είχε ανακοινώσει τον διεθνή μπλοκέρ, Οσόρια Ροντρίγκεζ να υποχρεώνεται να καλύψει τη θέση αυτή.

Έτσι, οι πληροφορίες λένε ότι ο Άθος Φερέιρα αντί για την ομάδα του Έβρου θα αγωνίζεται στην ομάδα του Πειραιά αφού το «deal» φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη γίνεται σαφές ότι από εκεί που θα είχαμε ένα πρωτάθλημα με πληθώρα Κουβανών, τώρα όλες οι ομάδες βρίσκονται σε αναζήτηση παικτών για να καλύψουν τα κενά.

Από εκεί και πέρα, στον Α.Ο.Ο δημιουργείται κενό το οποίο πρέπει να καλυφτεί άμεσα αφού ήδη οι ομάδες έχουν περάσει στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας (σ.σ φιλικά) και όποιος έρθει θα χρειαστεί να ενσωματωθεί άμεσα. Παράλληλα, οι επιλογές στην αγορά τέτοια εποχή είναι λιγοστές.