DARK ROOM

«Έφυγε» από τη ζωή o Ανδρέας Κόκκινος

«Έφυγε» από τη ζωή o Ανδρέας Κόκκινος

Το ελληνικό βόλεϊ θρηνεί την απώλεια του επί σειρά ετών φισοθεραπευτή των Εθνικών ομάδων γυναικών-νεανίδων-κορασίδων Ανδρέα Κόκκινου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τo βράδυ της Τρίτης σκορπόντας θλίψη σε φίλους και συνεργάτες του.

Μια ακόμη απώλεια μετρά το ελληνικό βόλεϊ. Ο Ανδρέας Κόκκινος έφυγε ξαφνικά απο την ζωή και η είδηση του χαμού του προκάλεσε στεναχώρια και θλίψη σε όλους. Ο Ανδρέας Κόκκινος ως επιστήμονας είχε συνεργαστεί με αρκετούς αθλητικούς συλλόγους της Τρίπολης και όχι μονο, παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε αθλητές/τριες, στο χώρο του μπάσκετ, του βόλεϊ, του ποδοσφαίρου και άλλων σπορ.

Επι σειρά ετών διετέλεσε φυσιοθεραπευτής στις Εθνικές μας ομάδες γυναικών, νεανίδων και κορασίδων και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε αθλήτριες, Ομοσπονδιακούς και όλους τους παράγοντες του βόλεϊ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ 

Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια για το θάνατο του Ανδρέα Κόκκινου. Ο Ανδρέας Κόκκινος διετέλεσε επί σειρά ετών ως φυσιοθεραπευτής στις Εθνικές ομάδες γυναικών, νεανίδων και κορασίδων και ήταν ένας εξαίρετος επιστήμονας.
Η κηδεία του εκλιπόντος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 16.30 στο νεκροταφείο του Προφήτη Ηλία στη Τρίπολη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…