ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Έφυγε» ο Χρήστος Λαδάς

«Έφυγε» ο Χρήστος Λαδάς

Το βόλεϊ και η ελληνική διαιτησία θρηνεί τον «χαμό» του παλαίμαχου διαιτητή Χρήστου Λαδά ο οποίος έφυγε σε ηλικία 73 ετών προκαλώντας θλίψη και οδύνη σε φίλους και γνωστούς, με την ΟΔΒΕ και την ΕΟΠΕ να εκφράζουν με ανακοινώσεις τους τα συλλυπητήρια τους προς την οικογένειά του.

Φτωχότερο έμεινε το ελληνικό βόλεϊ καθώς μετρά μια ακόμη απώλεια με τον χαμό του Χρήστου Λαδά. Ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής και πρώην μέλος της ΚΕΔ έπειτα από σοβαρό πρόβλημα στον πνεύμονα έχασε την μάχη με την ζωή στα 73 του χρόνια.

Μια απώλεια που σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια της διαιτησίας και του βόλεϊ με την ΟΔΒΕ να εκφράζει τα συλλυπητήρια της προς της οικογένεια του, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΟΠΕ.

Η ανακοίνωση της ΟΔΒΕ

Στην γειτονιά των αγγέλων μετακόμισε ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής, πρώην μέλος της ΚΕΔ, Χρήστος Λαδάς. Ο εκλιπών, άριστος οικογενειάρχης, ξεχώρισε για το ήθος, την εργατικότητα και τη άψογη συμπεριφορά του. Υπηρέτησε την διαιτησία για περισσότερα από σαράντα χρόνια. Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΔΒΕ, εκ μέρους όλων των Ελλήνων διαιτητών εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Χρήστου Λαδά.

Ο Χρήστος Λαδάς ήταν πρώην διεθνής διαιτητής με πολλές παρουσίες σε Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διοργανώσεις. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 28 Απριλίου στις 11.30 στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στη Θεσσαλονίκη.