Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έφτασε η Τοάτζι για τους Μακεδόνες Αξιού

Έφτασε η Τοάτζι για τους Μακεδόνες Αξιού

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η  Μαρλούτσι Τοάτζι για λογαριασμό των Μακεδόνων Αξιού ενώ σε λίγες μέρες αναμένεται και η βασική πασαδόρος της εθνικής Αργεντινής, Κλαρίσα Σαγκάρντια.

makedones-ypodoxi-toatzi-455555makedones-ypodoxi-toatzi-3333333

Η άφιξη της 28 χρονης (1μ83), Βραζιλιάνα ακραίας που  διακρίνεται για την μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, σκόρπισε ενθουσιασμό και αισιοδοξία στη νεοφώτιστη ομάδα της Α1 που στοχεύει  εκτός  από την γρήγορη παραμονή της στην κατηγορία και στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Την  Τοάτζι υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μπάμπης Ποντίκας, το μέλος της διοίκησης  και αντιπρόεδρος Θεολόγος Μπορμπόκης και η εμβληματική  αρχηγός και δικηγόρος της ομάδας, Λένα Σπανού και ο συντρόφος της που αγωνίζεται ως κεντρικός στην Ορεστιάδα ο επίσης Βραζιλιάνος παίκτης Athos Ferreira Costa.

makedones-toatzi-ypodoxi-09876 makedones-ypodoxi-222222

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αθλήτρια θα δώσει το παρών στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας στο κλειστό των Κυμίνων οπου θα εχει την πρώτη γνωριμία με τον προπονητή, Μανώλη Σκουλικάρη και τις νέες συμπαίκτριες της.