BEACH VOLLEY

Ευχαριστίες της Ε.Ο.ΠΕ. για το Athens Golden Cup

Ευχαριστίες της Ε.Ο.ΠΕ. για το Athens Golden Cup

Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά Athens Golden Cup στην πλατεία Συντάγματος (13-16 Ιουλίου 2023), η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση, που διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας, το Athens Golden Cup συγκέντρωσε πλήθος κόσμου σε όλη την διάρκειά του στις κερκίδες και περιμετρικά της κεντρικής εγκατάστασης.

Έτσι, η Ε.Ο.ΠΕ. ευχαριστεί τον συνδιοργανωτή Δήμο Αθηναίων και τον ΟΠΑΝΔΑ, και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κύριο Κώστα Μπακογιάννη και την Πρόεδρο κυρία Νίκη Αραμπατζή που από την πρώτη στιγμή στήριξαν την ιδέα να γίνει το Athens Golden Cup θεσμός στην καρδιά της πόλης.

Όλους τους συνεργάτες τους στον Δήμο και τον ΟΠΑΝΔΑ, την καθαριότητα, την ασφάλεια και τις λοιπές υπηρεσίες που συνέβαλαν τα μέγιστα στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

Τους επίσημους χορηγούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2023, το Lipton Ice Tea που με την γιγαντοοθόνη led έδωσε την προστιθέμενη νότα στην διοργάνωση, την εταιρεία τηλεφωνικών υπηρεσιών Befon και τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιάννη Μπότσα.

Τους επίσημους υποστηρικτές, το brand Borotalco, το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν για την παροχή ασθενοφόρου κατά την διάρκεια των αγώνων, τον προμηθευτή αθλητικού υλικού GALA, τον επίσημο υποστηρικτή του Athens Golden Cup, το προϊόν Arla Protein, την εταιρεία Public και το κατάστημά του στο Σύνταγμα, τον χορηγό επικοινωνίας Αθήνα 9.84, καθώς και όλους τους δημοσιογράφους και τα μέσα που πρόβαλαν την διοργάνωση.

Τέλος, όλους τους εθελοντές (μικρούς και μεγάλους) και τους εργαζόμενους στην διοργάνωση, την εταιρεία παραγωγής Avena.gr για το live streaming, καθώς την ΕΡΤ ΑΕ για την υψηλού επιπέδου μετάδοση των τελικών.