ΔΙΕΘΝΗ

Έγινε ξανά… Τούρκος ο πρώην «μαέστρος» του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ

Έγινε ξανά… Τούρκος ο πρώην «μαέστρος» του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ

Στο… αγαπημένο του πρωτάθλημα εξελίσσεται το τουρκικό για τον Βραζιλιάνο διεθνή άσο, Μουρίλο Ράντκε, καθώς ο πρώην πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ θα αγωνιστεί στην λίγκα της γειτονικής χώρας για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Ο 32χρονος μαέστρος των “Πειρατών” με τους οποίους κατέκτησε πέρυσι στη Βέροια το Λιγκ Καπ Νίκος Σάμαράς, μετά τη Σύρο επέστρεψε στην πατρίδα του, όπου μέχρι πρότινος αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Αργεντίνου πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού, Χαβιέ Βέμπερ στην Funvic/Natal.

Εδω και λίγα 24ωρα όμως, μετά την πρόταση που δέχθηκε από την Μπούρσα, έλυσε κοινή συναινέση τη συνεργασία του με τη βραζιλιάνικη ομάδα και χθες ταξίδεψε στην Προύσα της Τουρκίας. Τη σεζόν 2021/2022 του Τουρκικού Πρωταθλήματος, η Μπούρσα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην ένατη θέση, με 17 βαθμούς.

Για τον Μουρίλο Ράντκε, που εκτός από το Φοίνικα έχει αγωνιστεί επίσης σε Ιταλία, Πολωνία και Μαυροβούνιο, αξίζει να σημειωθεί πως η Μπούρσα θα είναι η τρίτη τουρκική ομάδα της καριέρας του, μετά την Jeopark Kula τη σεζόν 2017/2018 και την Arkas Sport το 2018/2019.