A2

Εγκώμια φιναλίστ για τον Ασκληπιό

Εγκώμια φιναλίστ για τον Ασκληπιό

Με τα καλύτερα λόγια αποχώρησαν από τα Τρίκαλα, οι τέσσερεις φιναλίστ  του μεγάλου τουρνουά  ανόδου που έγινε στη Θεσσαλική πόλη, με διοργανωτή τον Ασκληπιό και πολύτιμους συμπαραστάτες την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον Δήμο Τρικάλων.

Όλοι όσοι βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στα Τρίκαλα από παίκτες συνοδούς αθλήτριες αλλά και φιλάθλους που ήρθαν για να δουν τους αγώνες από Αθήνα και Θεσ/νίκη, έμειναν κατενθουσιασμένοι από την διοργάνωση αλλά και από την σπουδαία φιλοξενία που έζησαν το συγκεκριμένο τριήμερο στα Τρίκαλα.

Χαρακτηριστικά είναι τα μηνύματα των συλλόγων που πήραν μέρος στην διοργάνωση προς τον Ασκληπιό  με την πρωταθλήτρια ομάδα ΑΣΠ Θέτις να αναφέρει στην επίσημη σελίδα της:

<<Ο Α.Σ.ΠΕ. Θέτις Βούλας θα ήθελε να ευχαριστήσει, τόσο τον Πρόεδρο του συλλόγου Ασκληπιός Τρικάλων κο Γιάννη Γιαννούλη και το Δ.Σ. του συλλόγου, όπως και τον κόσμο που τον πλαισιώνει για την άψογη φιλοξενία στα Τρίκαλα και την υπέροχη διοργάνωση που ετοίμασαν, ώστε να υποδεχθούν όλες τις ομάδες και να μας δώσουν την ευκαιρία να τους ανταμείψουμε με όμορφο βόλεϊ.

Ο σύλλογος μας σας εύχεται κάθε επιτυχία, σε όλα τα τμήματα σας τα επόμενα έτη και σύντομα τώρα που έγινε η αρχή θα έχουμε επαφή στο άμεσο μέλλον και πάλι από κοντά>>.

Η δεύτερη ομάδα του τουρνουά Α.Σ. Ελπίς αναφέρει σε ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της:

<<Η Ελπίδα συγχαίρει την Θέτιδα Βούλας και τους Μακεδόνες Αξιού για την άνοδό τους και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη σεζόν στην Α1. Επίσης, ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον Ασκληπιό Τρικάλων, συγχαίρουμε τους ανθρώπους του για την πετυχημένη διοργάνωση του Τουρνουά Ανόδου και ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.>>

Και τα εγκωμιαστικά σχόλια συνεχίζονται με την 3η της κατάταξης Α,Σ, Μακεδόνες

<<Η Διοίκηση των Μακεδόνων, η οικογένεια Ποντίκα προσωπικά, οι προπονητές και οι αθλήτριες ευχαριστούν θερμά τα Τρίκαλα και την ομάδα του Ασκληπιού για την υπέροχη φιλοξενία στο Final 4 ανόδου! Προσωπικά η Διοίκηση θέλει να δώσει θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και ευχόμαστε καλή συνέχεια. >>

Από την πλευρά της η διοίκηση του Ασκληπιού Τρικάλων που έφτασε μια ανάσα από την συμμετοχή της στα πλέι οφ του Βορείου ομίλου της Α2 γυναικών, σχολίασε με τη σειρά της:

«Όλα αυτά τα καλά λόγια μας γεμίζουν δύναμη και θέληση για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία χρόνια, δίνοντας την δυνατότητα στους φίλους του αθλήματος στα Τρίκαλα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή να ζήσουν από κοντά μεγάλες διοργανώσεις.

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες για τα καλά τους λόγια και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα έχουμε στην Πόλη μας.»

 Μια ντουζίνα ευχαριστώ απο τον Ασκληπιό

Η διοίκηση του Ασκληπιού, επίσης εξέδωσε το δικό του ευχαριστήριο για όσους βοήθησαν στη διοργάνωση του φαιναλ φορ ανόδου, το οποίο αναφέρει:

«O ΑΣ Ασκληπιός ευχαριστεί όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν για την άρτια οργάνωση του Final 4 ανόδου στην Α1 κατηγορία των γυναικών volley που έγινε στα Τρίκαλα 22-24/4/2016. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για την:

  1.  Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων
  2.  Δήμο Τρικάλων για την διάθεση του ΔΑΚ Τρικάλων
  3.  Τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους του ΔΑΚ Τρικάλων για την άψογη κατάσταση του γηπέδου
  4.  Την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για την πολύτιμη βοήθειά της όλες τις μέρες των αγώνων
  5.  Τους χορηγούς των αγώνων, Νερά Θεώνη, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ANEK Line, Blue Star Ferries για την πολύτιμη βοήθειά τους
  6.  Τους φιλάθλους των Τρικάλων αλλά και όλους όσους ήρθαν να βοηθήσουν τις ομάδες τους δίνοντας τον τόνο στις κερκίδες
  7.  Τον DJ Τατσιόπουλο Βασίλη που με τις επιλογές του έδωσε χρώμα στους αγώνες
  8.  Τον κ. Σταμάτη Μιχελινάκη, εκπρόσωπο της ΕΟΠΕ για την άψογη συνεργασία καθ΄ όλη την διάρκεια των αγώνων
  9.  Τους γιατρούς των αγώνων κ. Γεωργίου Σωτήρη, και Κουτή Αθανάσιο καθώς και τον Φυσιοθεραπευτή Παππά Άγγελο για την πολύτιμη προσφορά τους
  10.  Τους διαιτητές των αγώνων Παπαγεωργίου Α. Χλωρό Χ. Χαρδαλίδη Ν. Δημητρίου Κ. Παπαδήμα Μ. Ιωάννου Κ. Λιμντσιούλη Αθ.
  11.  Τους προπονητές και τους συνοδούς των ομάδων ΑΣΠ Θέτις-ΑΣ Ελπίς- Α.Σ. Μακεδόνες- ΑΟ Ηλυσιακός για την υπέροχη δουλειά που δείξανε.
  12.  Ιδιαίτερα όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  όλες τις αθλήτριες των ομάδων που παρ΄ όλη την κούραση απ΄ τον μεγάλο μαραθώνιο του πρωταθλήματος, μας χάρισαν υπέροχες αθλητικές στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις σε όλη την διάρκεια των αγώνων, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι δίκαια θα αγωνίζονται του χρόνου στην μεγάλη κατηγορία του γυναικείου Volley.

 

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...