BEACH VOLLEY

Έγραψαν ιστορία οι Silver King & Queen of the iBeach (fotos)

Έγραψαν ιστορία οι Silver King & Queen of the iBeach (fotos)

Ο Χατζηγιάννης στους άνδρες και η Παπουτσή στις γυναίκες αναδείχθηκαν Silver “King & Queen” αντίστοιχα της πρεμιέρας του ιστορικού τουρνουά “King & Queen of the iBeach” με το οποίο εγκαινιάστηκαν σήμερα οι υπέροχες εγκαταστάσεις του IBeach Volleyball Club στου Παπάγου. Την Κυριακή 11/9 η στέψη των νικητών της κατηγορίας Golden και άλλα happenings για το φινάλε του τουρνουά.

ibeac_chatzigiannis

Ούτε η βροχή, που στάθηκε αιτία για δύο ολιγόλεπτες διακοπές των μεσημεριανών αγώνων του Σαββάτου, ούτε το βραδάκι που άρχισε να κάνει την εμφάνισή του λίγο πριν το φινάλε της πρώτης μέρας του τουρνουά, στάθηκαν ικανά να επισκιάσουν την ιστορική πρεμιέρα του τουρνουά. Πλούσιο θέαμα, εγκαταστάσεις και γήπεδα που σου… φτιαχναν τη μέρα και το πρωτότυπο concept  του “King & Queen of the iBeach” και η παρουσία του “οικοδεσπότη”, Κώστα Ταμπουρατζή.

ibeach-4

H “ψυχή” αυτής της νέας “φωλιάς” του μπιτς βόλεϊ, παράλληλα με τη “βροχή” των συγχαρητηρίων και των ευχών για τις νέες εγκαταστάσεις και την άψογη διοργάνωση στου Παπάγου, έτρεχε σαν τρελός από εδω και απο εκεί φροντίζοντας σαν… τζίνι, να εκπληρώσει κάθε επιθυμία των εκλεκτών “φιλοξενούμενών” του, που ακόμη και υπό βροχή συνέχιζαν να παίζουν με… ηθικόν ακμαιότατον.

ibeach-1

Σήμερα Κυριακή οι Golden αγώνες, θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, θα αρχίσουν στις 10.00 για τους ανδρες και στις 12.30 για τις γυναίκες, καθώς αναμένεται και πάλι μεσημεριανή βροχόπτωση. Η αυλαία του πρώτου τουρνουά θα πέσει με το διαγωνισμό πάσας, όπου θα έχουν όλοι τη δυνατότητα συμμετοχής και θα διεξαχθεί αμέσως μετά το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας.

ibeach-2

Επειδή όμως το “i” δεν επελέγη τυχαία στον τίτλο της νέας “δουλειάς” και των εγκαταστάσεων IBeach Volleyball Club του Κώστα Ταμπουρατζή, πέρα από την παροχή αθλητικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για όλους τους φίλους τους αθλήματος, οι διοργανωτές σε μία από τις πολλές εκπλήξεις που μας επιφυλλάσουν για τη συνέχεια εξασφάλισαν έκπτωση 50% (εισητήριο 4€) για τη νέα ταινία του Τομ Χανκς, “Sully” στο θερινό σινεμά “Άρτεμις” στην παράσταση που ξεκινάει 20.50 για όλους τους φίλους τους (θα υπάρχει λίστα στην διοργάνωση για όσους ενδιαφέρονται και την παρέα τους), ώστε να κλείσει ακόμα πιο όμορφα αυτή η “σημαδιακή” βραδιά στο Δήμο Παπάγου.

sully_afisa ibeach-3_skylos