BEACH VOLLEY

«Έγραψαν ιστορία» στο Βόλο οι Σαμιώτισσες

«Έγραψαν ιστορία» στο Βόλο οι Σαμιώτισσες

Για πρώτη φορά συμμετείχε στην τελική φάση πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley junior K16 στο Βόλο ομάδα από την ακριτική Σάμο.

Μετά τη νιστορική συμμετοχή της διεθνούς Σαμιώτισσας, Ζωής Αιμιλιανού στην Εθνική ομάδα κορασίδων βόλεϊ, οι νεαρές πρωταθλήτριες του beach volley Ναταλία  Χατζηνικολάου και Ηρώ Τσουκαλά, πρόσθεσαν μία ακόμη σημαντική στιγμή στην ιστορία του αθλητισμού της Σάμου.

panousos_giannopoulou_juniors

Οι νεαρές αθλήτριες στην παρθενική συμμετοχή ομάδας του όμορφου νησιού έπαιξαν υπό τις οδηγίες του προπονητή και διεθνή αθλητή Θανάση Πανούσου,  δύο αγώνες στη διοργάνωση δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και διασκεδάζοντας με τη ψυχή τους

Πάνω από όλα όμως με αυτή την ιστορική τους συμμετοχή πέρα από τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισαν, με την απουσία τους στα τελικά έβαλαν παρακαταθήκη για το μέλλον, τους εαυτούς τους, καθώς και για τα υπόλοιπα παιδιά από τη Σάμο που ακολουθώντας το παράδειγμα των δύο κοριτσιών, θα κυνηγήσουν τη χαρά και τη διάκριση, στο απόλυτο άθλημα του καλοκαιριού, το beach volley!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντική συμβολή στην ιστορική αυτή στιγμή είχε και η Lipton Ice Tea, που υποστήριξε από την αρχή μέχρι το τέλος την προσπάθεια της ομάδας του ακριτικού νησιού