ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Έγραψε ιστορία» ο ΠΑ.Σ.Α.Π. στο Athens #JobFestival

«Έγραψε ιστορία» ο ΠΑ.Σ.Α.Π. στο Athens #JobFestival

Παρουσία του ΠΑ.Σ.Α.Π, που για πρώτη φορά στα χρονικά Συνδέσμου Αθλητών εκπροσωπήθηκε με τον διευθυντή του Βασίλη Μηνούδη στο Athens #JobFestival 2015, πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης  το Σαββατοκύριακο η διήμερη εκδήλωση (26-27/9) που διοργάνωσε η Skywalker.gr με σκοπό την ανάδειξη της συνέργειας.

Τόσο, η αυξημένη συμμετοχή των επισκεπτών, όσο και η ποιότητα της πληροφόρησης που παρουσιάστηκε από τους εισηγητές με workshops, πάνελ αλλά και σεμινάρια επιχειρηματικότητας, ανέδειξαν τη σημασία αυτού του πρωτοποριακού φεστιβάλ εργασίας, όπου ο Δ/ντής του Συνδέσμου των πετοσφαιριστών, Βασίλης Μηνούδης «έγραψε ιστορία», συμμετέχοντας στο πάνελ της θεματικής ενότητας “Και τώρα τι κάνουμε; Η ανασφάλεια στον εργασιακό χώρο” παρουσίασε το θέμα του «Dual Career, η προετοιμασία των αθλητών για την ομαλή μετάβασή τους στην μετά αθλητισμό εποχή».

Ένα θέμα διαφορετικό και άκρως ενδιαφέρον, όπως φάνηκε από τα κολακευτικά σχόλια και το θερμό ενδιαφέρον των παραβρισκόμενων, που είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες. Ήδη μάλιστα, με αφορμή την παρουσίαση αυτή ο ΠΑ.Σ.Α.Π. προχώρησε σε επαφές με εταιρείες και επαγγελματίες, που «αγκάλιασαν» θερμά την ιδέα του προγράμματος Dual Career που φιλοδοξεί να «τρέξει» ο Σύνδεσμος και αναμένεται να βοηθήσουν εμπράκτως στην υλοποίησή του.

Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π. ευχαριστεί ιδιαίτερα τη Skywalker και ανυπομονεί να συνεργαστεί και πάλι μαζί της για την υλοποίηση του PASAP Dual Career Programme.

Δείτε την παρθενική παρουσία του Διευθυντή του ΠΑ.Σ.Α.Π., Βασίλη Μηνούδη στο Athens #JobFestival 2015 στο 3.40.38 του σχετικού video.