ΔΙΕΘΝΗ

Έκανε… σκόνη την πρωταθλήτρια Δρέσδη

Έκανε… σκόνη την πρωταθλήτρια Δρέσδη

Την 4η νίκη της σε 6 συνεχόμενα παιχνίδια σε Γερμανία και Ευρώπη πέτυχε χθες στη SCHARRena της Στουτγκάρδης η Κυπελλούχος Γερμανίας Allianz MTV, που διέλυσε με 3-0 (25-20, 25-12, 25-20) σετ την πρωταθλήτρια Γερμανίας Δρέσδη στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Μπουντσλίγκα γυναικών.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το νέο θρίαμβο του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Αζεράιλ Μπακού η Κυπελλούχος Γερμανίας του Έλληνα β’ τεχνικού, Γιάννη Αθανασόπουλου, διέσυρε μπροστά σε περίπου 2000 φίλους της την πανίσχυρη κάτοχο του τίτλου στη Μπουντεσλίγκα και ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία της, ενόψει του προσεχούς τελικού Κυπέλλου με τη Δρέσδη στα τέλη Φεβρουαρίου.

MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε το λίμπερο της Στουτγκάρδης, Λίζα Τόμσεν ενώ πολύ καλή ήταν η Τσέχα Μλιένκοβα, που τελείωσε το ματς με 13 πόντους.

Σήμερα η ομάδα του Ισπανού τεχνικού, Γκιγιέρμο Ναράνια, που βρίσκεται στην 5η θέση με 29 βαθμούς, αλλά και ένα αγώνα λιγότερο, υποδέχεται στη SCHARRena την ουραγό VCO Berlin με στόχο τη νίκη, που θα στέψει με επιτυχία αυτό τον 15θήμερο Γολγοθά της ομάδας του με 7 αγώνες σε Bundesliga και Τσάμπιονς Λιγκ.

Foto: Tom Bloch