ΔΙΕΘΝΗ

Έκανε ξανά το θαύμα του ο Αθανασόπουλος – 3ο σερί νταμπλ με τη Βάσας

Έκανε ξανά το θαύμα του ο Αθανασόπουλος – 3ο σερί νταμπλ με τη Βάσας

Με τον τίτλο του πρωταθλητή Ουγγαρίας, ο Γιάννης Αθανασόπουλος ολοκλήρωσε μία ακόμη ονειρεμένη χρονιά στο τιμόνι της Βάσας, χαρίζοντας στην ουγγρική ομάδα το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ στην ιστορία της σε ισάριθμες σεζόν του καταξιωμένου συμπατριώτη μας στο σύλλογο της Βουδαπέστης.

Στον τρίτο τελικό της Extraliga η Bάσας επικράτησε με 3-0 (25-17, 25-20, 25-20) της  Καποσβάρ και με το “3 στα 3” στη σειρά των τελικών ολοκλήρωσε αήττητη το φετινό πρωτάθλημα.

Συνολικά αυτός ήταν ο 9ος τίτλος της ιστορίας του συλλόγου, ενώ έχει ακόμη 16 Κύπελλα Ουγγαρίας και ένα πρωτάθλημα Κεντρικής Ευρώπης (ΜEVZA).

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες και το επιτελείο για τη δουλειά όλης της χρονιάς, την ενέργεια που κατέβαλαν και τον Πρόεδρο János Jámbor, που δημιούργησε το απαραίτητο υπόβαθρο για να πετύχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Ξεκινήσαμε την κατασκευή πριν από τρία χρόνια και έκτοτε ο πυρήνας της ομάδας παρέμεινε αναλλοίωτος, κάτι που είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ομάδα και το προσωπικό του NB I με επικεφαλής τον Gábor Kőnig που μας βοήθησαν όταν χρειαζόμασταν κατά τη διάρκεια της σεζόν, ώστε να μην ανησυχούμε για τίποτα” δήλωσε χαρούμενος ο Γιάννης Αθανασόπουλος, που με συνολικά 3 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα και ένα πρωτάθλημα Κεντρικής Ευρώπης (ΜEVZA) από το 2021 που βρίσκεται στον πάγκο της Βάσας, εξελίσσεται σε “Μίδα” του ουγγρικού βόλεϊ γυναικών.