ΔΙΕΘΝΗ

Έκκληση Μ. Κούρεκ στους οπαδούς ενόψει του Μουντιάλ στην Πολωνία

Έκκληση Μ. Κούρεκ στους οπαδούς ενόψει του Μουντιάλ στην Πολωνία

Λίγα 24ωρα πριν από το σερβίς του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που συνδιοργανώνουν Πολωνία και Σλοβενία, ο αρχηγός των Πολωνών πρωταθλητών κόσμου μέσω των social media έστειλε το μύνημά του προς τους συμπατριώτες και λάτρεις του αθλήματος, που όπως έδειξαν και στα φιλικά ματς των διοργανωτών, αναμένεται με την παρουσία τους να δημιουργήσουν για άλλη μια φορά εκπληκτική ατμόσφαιρα στα γήπεδα του Μουντιάλ.

Με αφορμή λοιπόν την προ ολίγων ημερών στάση των φιλάθλων στην “Spodek Arena”, της Κρακοβίας όπου οι οπαδοί, στο φίναλε του 19ου τουρνουά Memorial Hubert Jerzy Wagner ζήτησαν από τους διεθνείς άσους  φωτογραφίες και αυτόγραφα, ο Κούρεκ τους ξεκαθάρισε ότι το διάστημα των αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθληματος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, υπό το φόβο της πανδημίας.

“Είναι υπέροχο ότι θα σας δούμε σύντομα ξανά στο γήπεδο, ελπίζω να έρθετε και να μας στηρίξετε από την αρχή μέχρι το τέλος αυτού του δύσκολου για εμάς τουρνουά” – λέει αρχικά ο Kurek στο ηχητικό μύνημα που δημοσιεύτηκε στο προφίλ της Πολωνικής Ομοσπονδίας στο Twitter και συνεχίζει: “Λόγω όμως της επιδημιολογικής κατάστασης και του κορωνοϊού, θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τις επαφές μας για να εξαλείψουμε κάθε κίνδυνο που θα μπορούσε να μας εμποδίσει στην πορεία – ελπίζω – για ένα ακόμη ωραίο αποτέλεσμα” εξήγησε ο επιθετικός της εθνικής Πολωνίας ελπίζοντας ότι οι οπαδοί θα σεβαστούν αυτή την έκκληση των αθλητων.

“Παρακαλώ κατανοήστε μας, σεβαστείτε την απόφασή μας. Και όταν το τουρνουά τελειώσει για εμάς, και ελπίζω να τελειώσει αρκετά αργά, θα μπορέσουμε όλοι μαζί να γιορτάσουμε για πολύ, πολύ καιρό – κατέληξε ο Μπάρτος Κούρεκ.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ξεκινά στις 26 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως τις 11 Σεπτεμβρίου. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί σε δύο χώρες – την Πολωνία (Κατοβίτσε, Γκλίβιτσε) και τη Σλοβενία ​​(Λουμπλιάνα). Οι  22 από τους 52 αγώνες θα γίνουν στην Πολωνία. Ο τελικός θα φιλοξενηθεί στη διάσημη “Spodek Arena”.

Επιπλέον, το Γκντανσκ, το Λοντζ και το Γκλίβιτς θα φιλοξενήσουν συνολικά 40 αγώνες και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γυναικών, που συνδιοργανώνουν από 23 Σεπτεμβρίου – 11 Οκτωβρίου η Πολωνία και η Ολλανδία.

Πηγή: Twitter /POLSKA SIATKÓWKA /ArekDudziak

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...