ΔΙΕΘΝΗ

«Έκλεισε» στον Property Gallery Απόλλων της Λεμεσού η Αλεξάκου

«Έκλεισε» στον Property Gallery Απόλλων της Λεμεσού η Αλεξάκου

Tο όνειρο της Ελληνίδας ακραίας Ευφροσύνης Αλεξάκου για διεθνή καριέρα συνεχίζεται στην Κύπρο. Μετά την φετινή της εντυπωσιακή παρουσία στο πρωτάθλημα της Σουηδίας, όπου στα παιχνίδια της πρωταθλήτριας Hylte/Halmstad) είχε μέσο όρο 20-25 πόντους η Θεσσαλονικιά άσος (1.82μ βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την νταμπλούχο Κύπρου, Property Gallery Απόλλων.

Με «προίκα» τις πολύτιμες αγωνιστικές παραστάσεις, αλλά και τις ακαδημαϊκές-αγωνιστικές περγαμηνές στο Πανεπιστήμιο St. John’s της Νέας Υόρκης, η διεθνής 22χρονη παίκτρια της χρονιάς (Preseason Big East Volleyball Player of the Year) στο NCAA με την καλύτερη ομάδα της Ανατολής στην περιφέρεια της Big East το 2021, βρίσκεται ήδη στην Λεμεσό.

Η Αλεξάκου, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και προπονήθηκε με τη νέα της ομάδα, που φέτος έχει ως στόχο  τη διατήρηση των κεκτημένων, αλλά και το κυπριακό Super Cup, που θα διεκδικήσει στις 19/10 κόντρα στην φιλόδοξη ομάδα και περσινή φιναλίστ, Ολυμπιάδα Νεαπόλεως του «δικού μας» πολυνίκη τεχνικού, Γιάννη Νικολάκη.

Στη γειτονική χώρα, η Αλεξάκου βρήκε μία νέα «οικογένεια» καθώς Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και αθλήτριες, την «αγκάλιασαν» από την πρώτη στιγμή εξασφαλίζοντας τις κατάλληλες συνθήκες για να δουλέψει υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Γιαπάνη και να βελτιωθεί, ως αθλήτρια και ως προσωπικότητα.

Θυμίζουμε ότι η διεθνής μας ακραία στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Μακεδόνες Αξιού, Μαρκόπουλο και Άρη, έχοντας μεταξύ άλλων, αναδειχθεί MVP συνολικά τριών αγωνιστικών του ελληνικού πρωταθλήματος.