ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Έκοψε πίτα, αλλάζει έδρα ο Φιλαθλητικός

Έκοψε πίτα, αλλάζει έδρα ο Φιλαθλητικός

Την κοπή πίτας των ακαδημιών της με τη συλλογή τροφίμων, συνδύασε ο Φιλαθλητικός, στο Μουσικό σχολείο Λάρισας την Κυριακή. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι η ομάδα κατά πάσα πιθανότητα από τη νέα περίοδο, θα μεταφέρει την έδρα της στο κλειστό του παραπάνω σχολείου το οποίο έχει ήδη την απαραίτητη άδεια για διεξαγωγή αγώνων.

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση γονέων και παιδιών για προσφορά στο κοινωνικό παντοπωλείο Λάρισας, στο οποίο μαζεύτηκαν προϊόντα πρώτης ανάγκης ενώ στη συνέχεια τα παιδιά διασκέδασαν με αγώνες βόλεϊ, παρόντων και των προπονητριών τους.

Filathlitikos paidia 4567

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Μπαλδώκας, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους γονείς, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον Φιλαθλητικό – Λαρισαϊκό με σκοπό να μυηθούν στο άθλημα του βόλεϊ.

Στη εκδήλωση της ομάδας έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης, με τον κ. Κωσταρόπουλο όπου ζήτησαν από γονείς και παιδιά να μπαίνουν στον αθλητισμό και να αφιερώνονται σε αυτόν γιατί μόνο να «κερδίσουν» μπορούν από τη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Επίσης, τονίστηκε πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε ο Φιλαθλητικός – Λαρισαϊκός να αποκτήσει την δική του έδρα στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας που έχει ήδη την απαραίτητη άδεια για διεξαγωγή αγώνων.

Στο τέλος της εκδήλωσης κόπηκε η πίτα των Ακαδημιών, μοιράστηκαν χυμοί στα παιδιά, τους γονείς και τους καλεσμένους με όλα τα παιδιά να φεύγουν απόλυτα ευχαριστημένα από την εκδήλωση του Φιλαθλητικού.

FILATHLITIKOS akadimies 567