PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Θέτιδα Βούλας (φωτ.)

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Θέτιδα Βούλας (φωτ.)
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (21/1) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Θέτιδας Βούλας στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Βούλας παρουσία των ακαδημιών του συλλόγου, του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, γονέων, χορηγών και της δημοτικής Αρχής.
thetis_kopitas2
Την έναρξη της γιορτής έδωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου κος Τάσος Τριανταφύλλου, ενώ τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.
Στην εκδήλωση μας, έδωσαν το παρών και μας τίμησαν, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης κύριος Νικόλαος Βάσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τοπικής Οικονομίας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κύριος Βασίλης Παπαμιχαήλ, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Δώρα Τριάντη, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Μίμα Νικηφοράκη, τα μέλη του ΟΑΠΠΑ Λυδία Αργυροπούλου, Βασιλική Σφήκα, Θόδωρος Παπαργυρίου, Εμμανουήλ Βαρδαβάς, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Αγαλιώτης και Δημήτρης Κιούκης.
Η πεντανόστιμη πίτα ήταν προσφορά του χορηγού μας CAKE και του κου Χριστόφορου Μαυρόπουλου.
thetis_kopitas1
Μάλιστα στο Δελτίο Τύπου η Θέτιδα είπε ένα μεγάλο “ευχαριστώ”:
“Επίσης ευχαριστούμε τους προπονητές μας, Τάσο Τεντζέρη, Δήμητρα Λυκογιάννη, Θανάση Θανέλλα, Σωτήρη Αντωνίου, Δημήτρη Στάθη, Δημήτρη Γκίκα, Ρούλα Πραγκαλούδη και τον γυμναστή των ακαδημιών μας κύριο Χρήστο Βαρατάση για την όλη προσφορά τους στο πλάνο, την σωστή εκμάθηση του αθλήματος, αλλά και στην ανάδειξη αθλητριών που στο μέλλον ευελπιστούμε να πλαισιώσουν την γυναικεία μας ομάδα.
Ακόμη ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Κλινική Κασταλία, Mesogeios, MY GYM, ΑΦΟΙ Στεργίου, Physio Team ΙΑΣΩ General, Fabrica, CAKE, FF Group, Meat The Butcher, τον κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο, όπως και όλους τους γονείς που προσφέρουν στον σύλλογο μας ως εθελοντές.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο για την παραχώρηση της αίθουσας όσο και για την συνεργασία μας γενικότερα την Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Βούλας κυρία Μαρία Κασκαντάμη.
Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ θα θέλαμε να πούμε στην γραμματέα του συλλόγου κα Δήμητρα Τσουβάλα , η οποία βρίσκεται στο Κλειστό καθημερινά, σχεδόν όλο τον χρόνο και είναι ο στυλοβάτης όλων μας.
Τέλος ευχαριστούμε τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που είναι πάντοτε στο πλευρό μας και στηρίζει κάθε μας προσπάθεια”.
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...