ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

‘Εκπληξη Χέλιου στον ΑΟ Λαμίας!

‘Εκπληξη Χέλιου στον ΑΟ Λαμίας!

Μια πολύ έμπειρη και δημοφιλή αθλήτρια του γυναικείου βόλεϊ, τη Μαρία Χέλιου, πέτυχε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του ο ΑΟ Λαμίας, στην προσπάθεια της ομάδας να διακριθεί στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Η Μαρία Χέλιου έχει αγωνιστεί με επιτυχία στα Βριλήσσια, το Μαρκόπουλο και το ΖΑΟΝ και έχει κατακτήσει δύο φορές το Πρωτάθλημα Ελλάδας και διακρίνεται για το πάθος και το δυναμισμό της.

Τα τελευταία χρόνια ήταν η εμβληματική αρχηγός του Αστέρα Αγ. Δημητρίου, τον οποίο οδήγησε στην Α1 αλλά στη συνέχεια ο σύλλογος του Αγ. Δημητρίου όπως είναι γνωστό διαλύθηκε και τη θέση του πήρε ο Πορφύρας.

Το Δ.Σ. του ΑΟΛ, με ανακοίνωσή του, τονίζει πως αποτελεί ξεχωριστή τιμή η συνεργασία με μία αθλήτρια-πρότυπο, όπως η Μαρία Χέλιου, την οποία καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Α.Ο.Λαμίας για τη συνεργασία με τη Χέλιου:

«Μια σπουδαία μορφή του γυναικείου volley, τη Μαρία Χέλιου, πέτυχε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του ο ΑΟ Λαμίας, στην προσπάθεια της ομάδας να διακριθεί στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας.

Η Μαρία Χέλιου έχει αγωνιστεί με επιτυχία στα Βριλήσσια, το Μαρκόπουλο και το ΖΑΟΝ και έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια ήταν η εμβληματική αρχηγός και ηγέτης του Αστέρα Αγ. Δημητρίου, τον οποίο οδήγησε στην Α1.

Διακρίνεται για το δυναμισμό της, την αγωνιστικότητά της, την εμπειρία της, τη συνέπειά της, αλλά πάνω απ΄ όλα για το ήθος της.

Το Δ.Σ. του ΑΟΛ, με ανακοίνωσή του, τονίζει πως αποτελεί ξεχωριστή τιμή η συνεργασία με μία αθλήτρια-πρότυπο, όπως η Μαρία Χέλιου, την οποία καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».