Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ελγκέτα:«Δεν διαχειριστήκαμε τα συναισθήματά μας»

Ελγκέτα:«Δεν διαχειριστήκαμε τα συναισθήματά μας»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χόρχε Ελγκέτα μετά το πέρας του τέταρτου τελικού και την ήττα του ΠΑΟΚ που έφερε τη σειρά στις 2-2 νίκες αναφέρθηκε στην πίεση που δημιούργησε ο κόσμος στην ομάδα και τη δύσκολη διαχείριση των συναισθημάτων.

«Όλοι περίμεναν να κερδίσουμε κι αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο. Δε μπορούσαμε να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μας επηρέασε ο τραυματισμός του Στάροβιτς Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο σετ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι», ήταν το αρχικό σχόλιο του Αργεντίνου κόουτς.

Για το 5ο παιχνίδι στου Ρέντη ανέφερε: «Πρέπει να κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Πάμε εκεί και είμαστε στο 0-0».

Για την κατάσταση του Στάροβιτς: «Δε νομίζω να μπορεί να παίξει ο Στάροβιτς έχει σοβαρό πρόβλημα από ότι μου είπαν. Πάει για εξετάσεις και αύριο θα δούμε».

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει στο Ρέντη: «Πιστεύω πάντα στην ομάδα μου. Πρέπει να βγάλουμε την ποιότητά μας. Έχουμε φτάσει σε πέμπτο αγώνα. Δεν είναι εύκολο».

Για την παρουσία του κόσμου: «Μας δημιούργησε πίεση ο κόσμος. Ο Ολυμπιακός δεν είχε να χάσει τίποτα. Μόνο να κερδίσει εδώ μέσα».

Τέλος μιλώντας στα αγγλικά είπε το… παράπονό του: «Δεν ήρθαν να με χαιρετήσουν πριν το παιχνίδι από τον Ολυμπιακό παρά μόνο μετά το παιχνίδι αφού είχαν κερδίσει. Αυτό δεν είναι σωστό».