ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

«Το ελληνικό beach volley θα είναι στο Ρίο»!

«Το ελληνικό beach volley θα είναι στο Ρίο»!

Μόλις 14 ημέρες απομένουν για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στο Ρίο, και το ελληνικό beach volley θα δώσει το «παρών» με τη συμμετοχή του Μπάμπη Παπαδογούλα στις λίστες των διαιτητών. Είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας διεθνής διαιτητής έχει την τιμή να σφυρίξει στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του κόσμου, που πραγματοποιείται στην Βραζιλία!

raptis_papadogoulas

Ο υπεύθυνος διαιτησίας, κ. Βασίλης Ράπτης μίλησε στο volleyball.gr για το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας και τους διεθνείς διαιτητές, οι οποίοι εκπροσωπούν επάξια την χώρα μας στο εξωτερικό. Αναφορικά με τον Μπάμπη Παπαδογούλα και την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, υποστήριξε: «Ευτυχώς το ελληνικό beach volley θα είναι στους Ολυμπιακούς αγώνες! Ο Μπάμπης Παπαδογούλας διαφημίζει χρόνια τώρα το ελληνικό beach volley σε όλο τα τουρνουά της FIVB και του αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό ότι για πρώτη φορά έλληνας διαιτητής καταφέρνει να σφυρίξει αγώνα σε Ολυμπιακούς Αγώνες, που γίνονται εκτός Ελλάδας. Αυτή η παρουσία του μας κάνει υπερήφανους, πρώτον γιατί αποδεικνύεται έμπρακτα η δουλειά που γίνεται και δεύτερον γιατί ο συγκεκριμένος διαιτητής αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους διαιτητές. Παράλληλα όσον αφορά εμένα, είμαι περήφανος που ο μαθητής ξεπέρασε τον δάσκαλο και του εύχομαι ότι καλύτερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο».

Εν συνεχεία ο κ. Βασίλης Ράπτης αναφέρθηκε στο Παγκόσμιο U19 που διεξάγεται τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο και η ελληνική διαιτησία θα έχει και εκεί εκπροσώπους. Συγκεκριμένα σημείωσε: «Την Δευτέρα πέντε Έλληνες διεθνείς διαιτητές φεύγουν για το Παγκόσμιο τουρνουά U19 που γίνεται στην Λάρνακα της Κύπρου. Πρόκειται για τους Ελένη Τραχαλάκη, Παναγιώτα Ράντσιου, Αχιλλέα Ισκά, Χρήστο Κούβελο και Τάσο Μενεσλή. Είμαι πολύ χαρούμενος που και σε αυτό το τουρνουά η ελληνική διαιτησία είναι παρούσα και αποδεικνύει ότι μπορεί να σφυρίξει παιχνίδια σε πολύ υψηλό επίπεδο».

«Κλείνοντας» αναφερόμενος σο επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας, τόνισε: «Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό αυτό αποδεικνύεται από τα τουρνουά Masters και Juniors που διοργανώνει η ΕΟΠΕ. Βλέπουμε διαιτησίες χωρίς προβλήματα και σε κρίσιμα παιχνίδια και αυτό δείχνει ότι υπάρχει μέλλον, αρκεί αυτά τα παιδιά να «προσεχθούν». Φέτος στα επίσημα τουρνουά της ΕΟΠΕ συμμετείχαν 50 διαιτητές από όλες τις Ενώσεις σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα παιδιά και ειδικά τα νέα, το κάθε παιχνίδι το ζουν! Δείχνουν ζήλο και έρχονται σε τουρνουά οικειοθελώς για να σφυρίξουν».

Αναλυτικά τα ονόματα όλων των διαιτητών που… σφύριξαν φέτος στα επίσημα τουρνουά της ΕΟΠΕ είναι τα ακόλουθα: Ελένη Τραχαλάκη, Παναγιώτα Ράντσιου, Αχιλλέας Ισκάς, Χρήστος Κούβελος, Τάσος Μενεσλής, Πέτρος Κουτσής, Κυριάκος Μιχαήλογλου, Μαρία Τσιούλα, Ιόλη Πανίδη, Κέλλυ Γεωργάκη, Κώστας Αντωνόπουλος, Έλενα Λιδωρικιώτη, Χρίστος Μάλφας, Χρύσα Θεοδωρίδου, Βίκυ Κυργιαλάνη, Άρης Παπαδόπουλος, Φωτεινή Μπουκουβάλα, Γιώργος Δρανίτσας, Θανάσης Μούζουλας, Παναγιώτης Κουκουμάκας, Χρήστος Τοσουνίδης, Τάσος Δαλκιράνης, Ελένη Κεσανίδου, Γιάννης Μπέλλος, Πέτρος Σκορδίλης, Πασχάλης Ταλαμπίρης, Θωμάς Κόκκας, Χριστίνα Μαυρέα, Σοφία Καλορμάκη, Βαγγέλης Καρατουλάκης, Χριστίνα Σκορδαρά, Μιχάλης Μπαχός, Γιώργος Κατσιάρας, Γιώργος Τσάκας, Μελκόν Χατζικιάν, Κωνσταντίνος Μπαρμπάτσης, Χριστίνα Κατερλή, Βέτα Βατικιώτη, Ντίνος Νεστορίδης και Μαριλίζ Χατζηταπελή.