Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έμεινε Μαρκόπουλο η Δικαιούλια

Έμεινε Μαρκόπουλο η Δικαιούλια

Αναγνωρίζοντας την καλή παρουσία αλλά και την προσφορά της Βιργινίας Δικαιούλια η διοίκηση του Μαρκόπουλου ανανέωσε τη συνεργασία μαζί με τη νεαρή άσο.

Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με την Βιργινία Δικαιούλια. Μετά από μια εξαιρετική παρουσία, ειδικά στον 2ο γύρο του περσινού πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών η νεαρή, κεντρικός πλέον, θα αποτελέσει και του χρόνου μια αξιόπιστη λύση για την ομάδα που οραματίζεται ο Βέσκο Ιβάνοβιτς.

Να θυμίσουμε ότι η Βιργινία την περσινή σεζόν υπό τις οδηγίες του κ. Ιβάνοβιτς άλλαξε θέση από διαγώνια σε τριάρι πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στον καινούριο της ρόλο. Ο σύλλογος αναγνωρίζοντας τη μέχρι τώρα προσφορά της προχώρησε σε αυτή την συνέχιση της συνεργασίας.

Οι πρώτες δηλώσεις της Δικαιούλια μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα μας: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ για έναν ακόμα χρόνο με τον κ. Ιβάνοβιτς και το τεχνικό επιτελείο του Μαρκόπουλου και εύχομαι τη νέα σεζόν με πολύ δουλειά να φτάσουμε εκεί που πραγματικά μπορούμε.»