CHAMPIONS LEAGUE

Ένα όνειρο, πολλές ευχές!

Ένα όνειρο, πολλές ευχές!

Ανήμερα των σημερινών γενεθλίων της η Σόνια Μποροβίνσεκ, κλείνει τα μάτια και λίγο πριν σβήσει την τούρτα των γενεθλίων της κάνει τις δικές της ευχές…

Μία από αυτές, έχοντας ακόμη… φρέσκια στο μυαλό της την κλήρωση των ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ και τα μεγαθήρια που θα συναντήσει στο  στον Β’ όμιλο, είναι να έχει και φέτος μία ακόμη επιτυχημένη πορεία με την νταμπλούχο Τσεχίας, VK Agel Προστέγιοφ. Και όπως τονίζει και η έμπειρη μπλοκέρ και στο Volleyplanet «βόλεϊ είναι αυτό, όλα είναι πιθανά».

cev_draw_vienna

« Παίζουμε με την πρωταθλήτρια του Champions league, την τουρκική Εξατσίμπασι η οποία φέτος είναι ακόμη πιο ενισχυμένη από πέρυσι. Επίσης αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Κασαλματζιόρε και μία πολύ δυνατή πολωνική ομάδα, την Police! Θεωρώ πως θα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε την περσινή μας επιτυχημένη πορεία, όπου περάσαμε τη φάση των ομίλων, αλλά να είστε σίγουροι πως θα παλέψουμε για το καλύτερο. Και από κει και πέρα στο βόλεϊ όλα είναι πιθανά…» δήλωσε στο Volleyplanet η διεθνής Σλοβένα άσος της Προστέγιοφ, Σόνια Μποροβίνσεκ, που σήμερα κλείνει τα 35 της χρόνια και για αυτό η συντακτική ομάδα του Volleyplanet της εύχεται «Χρόνια πολλά με υγεία, επιτυχίες και πολλές ευτυχισμένες στιγμές στην ζωή της με τα αγαπημένα της πρόσωπα».

Athanasopoulos_Giannis
Αναμφίβολα ένα από αυτά είναι και ο σύντροφος της ζωής της εδώ και χρόνια, Γιάννης Αθανασόπουλος. Ο Έλληνας πρώην νταμπλούχος τεχνικός του Ολυμπιακού, που όπως και η Σόνια, μετά την θητεία της στην Ελλάδα, ζει το όνειρο της καριέρας στο εξωτερικό, πραγματοποίησε φέτος στο πλευρό του Ισπανού προπονητή Ερνάντες, μία ιστορική πορεία στην Γερμανία, οδηγώντας την Allianz MTV Στουτγκάρδης στην κατάκτηση του Κυπέλλου και στον τελικό της Μπουντεσλίγκα.

Έτσι με μία ακόμη κούπα στο βιογραφικό του, ζει φέτος για πρώτη φορά μαζί με την ομάδα του στον πυρετό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου η κλήρωση της Βιέννης τον «έριξε» στον δύσκολο Α’ όμιλο, όπου θα τον “φάνε” οι… δρόμοι, τα χιλιόμετρα και το κρύο! «H κλήρωση είναι πολύ δύσκολη για εμάς αφ’ ενός λόγω των ταξιδιών, που είναι πολύ μακρινά και κοπιαστικά και αφετέρου από τη δυναμικότητα των αντιπάλων μας.

csm_CL-Logos_Stuutgart

Αγωνιστικά η Καζάν ειναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, η Αζεράιλ Μπακού ειναι σχεδόν καινούρια ομάδα, άλλα έχει τη διεθνή άσο της Ταϊλάνδης, Νουτσάρα Τόμκομ, μια από τις καλύτερες πασαδόρους του κόσμου, ενώ γρίφο αποτελεί η Λοκομοτιβ Μπακού, που έως τώρα έχει «κλείσει» μόλις 3 παίκτριες.  Εμείς συμμετέχουμε πρώτη φορά στον θεσμό και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε κάθε ματς», τόνισε ο Αθανασόπουλος, που ελπίζει ότι στα ευρωαπϊκά γήπεδα η τύχη του πρωτάρη δεν θα αποδειχθεί ένας ακόμη… μύθος!